Natrag na vrh

Ponuda sportova

 

Ilirija Resort nudi mnoštvo sportskih sadržaja, pravi je izbor za aktivni odmor u pravom smislu.

ILIRIJA TENIS CENTAR

14 zemljanih i 4 teniska terena s umjetnom travnatom podlogom (uz nadoplatu

PJEŠAČKE STAZE / STAZE ZA JOGGING I TRENING U PRIRODI

Sam resort i okolica protkan je brojnim stazama i šetnicama uz more i puteljcima kroz park šumu. Ilirija Resort doslovno je spojen sa Ilirija kampom Park Soline nizom pješačkih puteva kroz park šumu i šetnicom uz more, na sredini kojeg se nalazi Ilirija Tenis Centar. Trening možete napraviti vodeći od Ilirija resorta putem kroz zdrav i netaknut okoliš stoljetne borove šume, udisajući raspršene kapljice morskog aerosola, do Ilirija Tenis Centra gdje se možete odmoriti i predahnuti u našem baru i nastaviti dalje do Ilirija kampa Park Soline u kojem se nalaze fitness sprave na otvorenom za kružni trening te nakon obavljenih vježbi nastaviti natrag do hotela. Duljina kružne staze u oba smjera varira ovisno o odabranoj ruti, od 2 do 4,5 km.  Gostima Ilirija Resorta dozvoljen je pristup u kamp Park Soline i sve njegove sadržaje, a u restoranu Park Soline i Ilirija Tenis centru možete koristiti članstvo u Ilirija Clubu kao sredstvo plaćanja*.(*Više informacija pronađite u Ilirija Club pravilniku).    

 

igralište za odbojku na pijesku

stolni tenis

najam bicikala – uz nadoplatu

najam kajaka – uz nadoplatu

stand up paddle – uz nadoplatu

fitness za odrasle i djecu

najam jet-skija– uz nadoplatu

skijanje na moru, vožnja padobranom na moru – uz nadoplatu

 

AKTIVNOSTI ZA ODRASLE I CIJELU OBITELJ

Aqua aerobic na bazenu, jutarnji pilates (15.06. - 15.09.), kružni treninzi,  trčanje, biciklizam, 10.000 steps walking, trening u teretani, plivanje/vaterpolo (zatvoreni i otvoreni bazen, olimpijski bazen s morskom vodom), wellness & SPA, vožnja biciklima, nogomet, košarka, stolni tenis, odbojka na pijesku, stolni nogomet

 

ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU (srpanj-kolovoz)

Iskoristite odmor u Ilirija hotelima da vaše dijete nauči tehnike plivanja. Znati plivati nije samo važno umijeće, već donosi i pregršt zabave, istovremeno utječući na zdravlje i razvoj djeteta. Pod stručnim vodstvom voditeljice škole plivanja profesorice Branke Dominis, upišite svog mališana u školu plivanja „Dupin“ i svjedočite tome kako će u kratko vrijeme proplivati kao ribica!
* Napomena: samo za djecu plivače!

 

 

 

 

 

 


Fotografije:

Sva prava pridržana.