Natrag na vrh

Sadržaji za djecu

Family aquatic centar je glavno mjesto zabave i animacije u dinamičnoj ljetnoj sezoni – tijekom svake večeri, osim subote, stručno osoblje uz zabavni program animira roditelje i djecu: od plesnih koreografija i igara, natjecanja do fashion showa ili tematskih zabava.

Dnevna događanja također su vrlo raznolika: tu se održavaju vaterpolo utakmice, nastupaju pjevači, organiziraju se ljetni maskenbal, dalmatinske fešte, škole plivanja 

U skopu aquatic centra nalazi se i 
restoran s ponudom brze hrane te bar.

S obzirom na multifunkcionalnost centra – po potrebi je moguće organizirati i svečanosti i događanja na otvorenom i zatvorenom dijelu (po narudžbi). Za te potrebe kontaktirajte nas direktno. 

Mini Club Ilirija za najmlađe organizira razne igre koje potiču dječju maštu, a u sklopu resorta održavaju se i različite igraonice i radionice u vezi sa očuvanjem prirode, kao i zabavne igre na bazenu poput dječjeg aerobika.  

 

Na bazenu Ilirija održava se i škola plivanja „Dupin“, pod vodstvom stručnih edukatora, a sve informacije dostupne su na brojevima  +385 98  558 238 ili +385 91 510 1881.


Fotografije:

Sva prava pridržana.