Sadržaji za djecu

Sadržaji za djecu
Obiteljski odmor uz puno zabave za velike i male
Obiteljski odmor uz puno zabave za velike i male

Odmor kod nas znači ispunjeno vrijeme za sve članove obitelji! Dok se opuštate na bazenu ili u wellnessu, Vaša djeca odlično će se zabaviti u igraonicama, na igralištima i uz zabavne programe pod vodstvom našeg stručnog osoblja.

Ilirija Resort pravi je izbor za ispunjen obiteljski odmor! U sklopu resorta pronaći ćete prostorije i igrališta namijenjene zabavi djece i tinejdžera, a naši animatori pobrinut će se za zanimljive aktivnosti u kojima će Vaša djeca uživati. Zabave neće nedostajati ni u našem kampu, gdje Vašu djecu očekuju raznovrsni sportski i zabavni programi.

img
Sadržaji za djecu:
Sadržaji za djecu:
img
Kids' Club Ilirko @Playroom

Naša igraonica (Playroom) osmišljena je kako bi potaknula djecu na druženje i kreativnost. Edukativno-zabavna igraonica namijenjena je djeci od 4 do 12 godina uz interaktivne i zabavne sadržaje koji potiču dječju maštu. Dok se Vaša djeca igraju u klubu ili provode vrijeme s animatorima, Vi se možete opustiti u Lavender Lounge Baru.

Radno vrijeme:

Travanj – lipanj: od petka – nedjelje od 10-12 i 16-19h

Lipanj – rujan: svakodnevno od 8 do 20 h.

img
Gaming Room

Odmor na moru znači prije svega boravak na otvorenom, ali kada se Vaša djeca zažele virtualnog svijeta, na raspolaganju im je prostorija opremljena igraćim konzolama PlayStation 5 i velikim ekranima uz izbor omiljenih videoigara.

Radno vrijeme: Svibanj – rujan: svakodnevno od 8 do 20 h.

img
Dječja igrališta

Na igralištu u hladu borove šume uz Lavender bar Vaša se djeca mogu bezbrižno zabavljati jer ovdje je sigurnost djece naš apsolutni prioritet. Sva oprema certificirana je po EU normama, a antistresna podloga na travnjaku predstavlja dodatnu sigurnost. Prirodno drvo na igračkama, ljuljačkama i penjalicama je glatko i zaobljeno te nije tretirano štetnim tvarima, što dječjim rukama omogućava istinski dodir s prirodom i uči ih ekologiji i očuvanju prirode.

Za djecu od 3 – 12 god. uz roditeljski nadzor.

img

Zabava tu ne prestaje: pripremili smo i raznolike zabavne sadržaje i tečajeve na otvorenom, večernje programe i predstave, nastupe mađioničara, klaunova i DJ-eva te projekcije animiranih filmova. Naši su zaposlenici posebno educirani za dječju animaciju, što znači da se možete potpuno opustiti i uživati u zasluženom godišnjem odmoru dok se Vaša djeca zabavljaju!

Detaljne informacije o dostupnim programima i aktivnostima dobit ćete na recepciji svog hotela ili kampa.

 • animacijski program za djecu i odrasle (Ilirija Resort i kamp Park Soline)
 • Kids' Club Lavender za najmlađe (Hotel Adriatic)
 • Gaming Room za one malo starije (Hotel Adriatic)
 • Playroom
 • dječje igralište na otvorenom (travanj – listopad)
 • zabavni park
 • večernji nastupi, predstave i projekcije dječjih filmova
 • oprema za bebe (na zahtjev) uključena u cijenu
 • buffet kutak za djecu s mogućnošću pripreme svježih kašica za bebe
 • čuvanje djece
 • škole i radionice za djecu – prema programu animacije