Natrag na vrh
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošaljite upit Rezervirajte

Hotel Adriatic

Besplatan WiFi Kućni ljubimci Unutarnji bazen (30m) Vanjski bazen Wellness & SPA (50m) Hotelski buffet restoran A'la carte restoran Hotelski bar s terasom Dječje igralište Parking Konferencijska dvorana Hotelska marina Plaža Dječji klub Cocktail bar Beach club

 Moderan dizajnom, okružen mirisom borova i fantastičnim pogledom na more, hotel Adriatic osvojit će vas interijerom i eksterijerom u bojama ljekovite lavande i hedonističkim stilom boravka. U sklopu hotela nalaze se otvoreni i zatvoreni bazen te Kids Club kojeg će vaši mališani obožavati.

  +385 23 383 556   Pošaljite upit   Rezervirajte

Sobe i apartmani

Skrivene u borovoj šumi, svih 100 dizajnerskih soba hotela Adriatic, zbog svog posebnog položaja okrenute su prema morskoj strani i gotovo sve imaju pogled na more. Ekskluzivne Premium club sobe i suiteovi očarat će vas zalascima sunca nad Kornatskim otočjem, a obiteljske sobe omogućuju obitelji komfor i sigurnost.

Plaže i bazeni

Hotel se nalazi direktno na plaži, uz otvoreni, grijani bazen sa slatkom vodom, opremljen atraktivnim ležaljkama i terasama za sunčanje, te atraktivan unutarnji bazen, omogućuje uživanje u kupanju tijekom cijele godine.  

Barovi i restorani

Lavender lounge bar postat će vaše omiljeno mjesto za odmor i zabavu – cocktail i snack bar na otvorenom, uz plažu i more, od jutra do večeri, idealna je destinacija za izležavanje u hladu borova i uživanja u ljetu, baš u stilu starih Rimljana. Djeca se mogu zabaviti u Kid's Clubu dok vi uživate uz osvježavajuće koktele. Večernji program obogaćen je DJ nastupima i zabavnim programom. Upotpunite svoj ljetni doživljaj i samo se opustite!

Wellness

Salvia SPA Medical Wellness nalazi se na samom vrhu hotela Ilirija i nudi tretmane ljepote i spa s renomiranim svjetskim proizvodima proizvedenih od mediteranskog bilja iz okolice.

Obitelj i djeca

  Budite bezbrižni i opušteni, a vaša djeca spremna za zabavu! Pripremite se za obiteljski odmor iz snova.Uključite se u naše zabavne i animacijske programe ...

Sva prava pridržana.