Natrag na vrh
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošaljite upit Rezervirajte

Hotel Villa Donat

Besplatan WiFi Kućni ljubimci Vanjski bazen Hotelski buffet restoran Hotelski bar s terasom Parking Plaža (150m)

Elegantna, romantičnog i ugodnog interijera povijesne vile, hotel Villa Donat nalazi se u srcu živopisnog mjesta Sv. Filip i Jakov, poznatog po starim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića. Iako moderno uređena, vila je zadržala neodoljivi šarm prošlih vremena. Svega tri kilometra od Biograda na Moru, ovdje ćete dobiti baš sve potrebno za idealan obiteljski odmor – mnogo zabave, brojne sportske aktivnosti i morske atrakcije, odličnu dalmatinsku kuhinju i zalazak sunca kojeg ćete još dugo pamtiti.

 

 

 

Smještaj

 Restaurirana povijesna Villa Donat nudi vam 16 raskošnih i 56 komfornih soba. Smještaj je moguć u samoj vili s vrlo prostranim i lijepo uređenim sobama s 4 zvjezdice i u depandansi (annex) s tri zvjezdice. Sadržaji poput restorana, otvorenog bazena i bara s terasom su zajednički.

 

Plaže i bazeni

Otvoreni bazen sa slatkom vodom nalazi se u sklopu hotela. Bazen je okružen terasom za sunčanje, opremljen ležaljkama, ima odvojen dječji bazen te je u blizini i hotelski bar s ponudom hrane i pića. U neposrednoj blizini nalazi se pješčana plaža s hladom borove šume, mnogo uvala i prostrana šljunčana plaža opremljena tuševima, toaletima, ponudom barova i restorana s bogatim zabavnim i sportskim sadržajima te staze za šetnju i jogging.

Barovi i restorani

  Hotelski bar i prostrani restoran ugnijezdili su se na prekrasnoj terasi okruženoj raskošnim i njegovanim mediterranskim vrtom. Naši kuhari svakodnevno pripremaju vrhunske specijalitete za vaš užitak. Bogati doručak dat će vam snagu za bogate dnevne aktivnosti, a kroz ručak i večeru uživat ćete u vrhunskim ...

Sva prava pridržana.