Natrag na vrh
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošaljite upit Rezervirajte

Hotel Ilirija

Besplatan WiFi Kućni ljubimci Unutarnji bazen Vanjski bazen (50m) Wellness & SPA Frizerski salon Hotelski buffet restoran A'la carte restoran Hotelski bar s terasom Dječje igralište Parking Konferencijska dvorana Hotelska marina Plaža Dječji klub Cocktail bar Beach club

Smješten između gradskog centra i plaže, sa 155 udobnih soba s pogledom na raskošni vrt i hotelsku marinu, Hotela Ilirija idealan je izbor za vaš odmor.

Okružen prekrasnom prirodom, morem i borovom šumom, Hotel Ilirija ima idealnu poziciju - nalazi se uz samu obalu mora, u neposrednoj blizini plaže, ali i odmah do stare gradske jezgre kraljevskog grada Biograda.

Wellness centar, unutarnji i vanjski bazeni, A'la carte restorani, cocktail lounge bar, kompletno opremljene konferencijske dvorane, hotelska marina, pripadajući sportski centar, bogati animacijski i zabavni program.

Sve na jednom mjestu, sve kao stvoreno za vaš potpuni odmor i užitak!

  +385 23 383 556   Pošaljite upit   Rezervirajte

Sobe i apartmani

Sa 158 udobnih soba i apartmana, većina s pogledom na more, hotel Ilirija prednjači u komforu i eleganciji. Sobe su klimatizirane i opremljene prema najvišim standardima. Sve sobe su dvokrevetne i imaju mogućnost jednog ili više  dodatnih ležajeva. Provjerite naše tipove soba i odaberite onaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama. 

Plaže i bazeni

Hotelski zatvoreni bazen s preljevnim rubom, nudi uživanje u stapanju s morskim plavetnilom tokom cijele godine, zbog staklene stijene koja se otvara upravo prema moru i obuhvaća predivan pogled na njegovani vrt, plažu i beskrajno more. Povezan je neposrednom toplom vezom s hotelom Ilirija te ima pristup liftom.

Kvaliteta mora i opremljenost  plaža u Biogradu nagrađena je Plavom zastavom za čistoću.
 

Barovi i restorani

Hotelski restoran

Uživajte u švedskom stolu lokalnih specijaliteta svaki dan, počevši s bogatim doručkom. A la carte je dostupan na zahtjev, kao i posebno pripremljena jela za ljude sa specifičnim prehrambenim režimima, kao što su vegetarijanci, dijabetičari ili sportaši na pripremama. Za izlete se morate najaviti večer prije, kako bi smo vam pripremili raskošne pakete. Posluga u sobu dostupna je na zahtjev.

Wellness

Uredite se, opustite i pročistite u beauty zoni, prepustite se opuštajućim dubokim masažama s pogledom ili poklonite pravi tretman​​ najdražim ljudima ili poslovnim partnerima. Salvia SPA Medical Wellness nalazi se na vrhu hotela Ilirija i nudi razne tretmane ljepote i spa  s renomiranim svjetskim proizvodima  proizvedenih od mediteranskog bilja iz okolice.

 

Obitelj i djeca

  Budite bezbrižni i opušteni, a vaša djeca spremna za zabavu! Pripremite se za obiteljski odmor iz snova.Uključite se u naše zabavne i animacijske programe ...

Sva prava pridržana.