Plaže i bazeni

Plaže i bazeni
Plaže i bazeni
Plaže i bazeni
Plaže i bazeni
Plaže i bazeni

Odmor na moru znači i kupanje u moru – ili možda bazenu?

Ilirija Resort nudi izbor koji će zadovoljiti sve ukuse: od prirodne plaže i otvorenog morskog bazena Ilirija sa zabavnim sadržajima preko bazena s preljevnim rubom na terasi hotela Adriatic s odvojenim dijelom za djecu i vodenim efektima do unutarnjeg inifinity bazena u hotelu Ilirija sa spektakularnim pogledom, za hladnije dane.

img
Plaža Dražica
Plaža Dražica
img

Tek što izađete iz hotela Ilirija Resorta, naći ćete se na šetnici uz more i plaži na kojoj možete unajmiti ležaljku i uživati u svom omiljenom piću ili snacku. Tu je i vanjski olimpijski bazen s ugostiteljskim i zabavnim sadržajima na kojemu se ljeti održavaju nezaboravni koncerti pod zvjezdanim nebom.

Šetnica dalje vodi kroz zeleni pojas i obilje hladovine uz plaže s nizom šljunčanih, stjenovitih, i oblikovanih dijelova na kojima ćete sigurno pronaći svoj omiljeni kutak za odmor ili aktivnosti.

Plaža Soline
Plaža Soline
img

Prekrasna pješčana uvala i plaža uz šetnicu sa svim potrebnim sadržajima i hladom borove šume nalazi se na samo nekoliko koraka od Resorta. Pješčana plaža u uvali Soline slovi kao najatraktivnija u Biogradu!

Vanjski infinity i dječji bazen – hotel Adriatic
Vanjski infinity i dječji bazen – hotel Adriatic
img
img

Kada poželite promjenu, zamijenite plažu terasom hotela Adriatic gdje Vas očekuje vanjski infinity bazen čiji se rub stapa s plavetnilom mora na horizontu. Bazen ima vodene efekte i poseban dio za djecu, a na ležaljkama možete uživati uz omiljeno piće i prekrasan pogled.

Korištenje vanjskog hotelskog bazena besplatno je za sve goste Ilirija Resorta.

Unutarnji infinity bazen – Hotel Ilirija
Unutarnji infinity bazen – Hotel Ilirija
img

U hotelu Ilirija očekuje Vas grijani unutarnji bazen s preljevnim rubom i spektakularnim pogledom na more kroz veliku staklenu stijenu. Bazen je pogodan i za fizikalnu terapiju koju nudimo u sklopu hotela Ilirija. Vidi više u programu Ilirija PhisioLife. Korištenje unutarnjeg bazena besplatno je za sve goste Ilirija Resorta.