Natrag na vrh
suitcase
person

Ražnjevića Dvori A.D. 1307

O hotelu

 GPS : 44°1' 35.652''N  15°30'29.365''E

 

Difuzni hotel Ražnjevića dvori A.D. 1307. smješten je u povijesnoj jezgri naselja Polača, u povijesno agrarnom prostoru Ravnih kotara u Sjevernoj Dalmaciji i prvi je difuzni hotel u hrvatskom turizmu pa tako i na Zadarskom području. Ovakav turistički sklop, ponikao na tradiciji seoskog posjeda, predstavlja ogledni primjerak inovativnog turističkog proizvoda koncipiranog na spoju tradicija i suvremenosti. Osim u turističkoj ponudi visokokategoriziranih smještajnih sadržaja, svoju jednakovrijednu ulogu u destinaciji ovaj difuzni hotel nalazi u promociji ruralnog i agro turizma temeljenog na očuvanoj baštini te prirodnim i kulturnim vrijednostima.

Difuzni hotel Ražnjevića dvori poslovno djeluje u sklopu Ilirije d.d. odnosno renomiranog turističkog brenda Ilirija resorta – Biograd na moru. Predstavlja cjelinu koju danas čini pet funkcionalno povezanih građevina na prostoru tradicijske ruralne strukture posjeda Ražnjević. Sam hotel nastao je uređenjem i prenamjenom tradicijskih građevina poljoprivrednog posjeda obitelji Ražnjević, a građevine koje ga čine su ruralne, tradicijske, uglavnom obnovljene i prenamijenjene izvorne stare stambene i gospodarske građevine seoskog imanja nazivanog “Ražnjevića dvori” i “Ražnjevića avlija”. Svi rekonstrukcijski zahvati izvedeni su po uzoru na izvorne gradnje, a prostor unutar građevina je uređen i opremljen na tradicionalni način.

U difuznom hotelu Ražnjevića dvori gostima se pružaju usluge smještaja i doručka te druge ugostiteljske usluge prema željama gostiju kao što je: priprema hrane prema posebnoj narudžbi, mogućnost samostalne pripreme obroka i druženja, održavanje manjih skupova, obiteljski i drugih poslava i slično.

Usluge smještaja pružaju se u klimatiziranim apartmanima s centralnim grijanjem koji su pogodni za cjelogodišnji smještaj. Uz prilazni put uređeno je parkiralište na kojemu su osigurana mjesta za goste smještene u apartmanima. Ukupan smještajni kapacitet, za sada, iznosti 3 smještajne jedinice – apartmana, u sklopu kojih može boraviti do 14 gostiju.

Vidi manje
  +385 23 383 556   Pošaljite upit   ILIRIJA.HOTELS

Molimo ispunite anketu

Ivan i Cvita - Jerina

  

Apartman površine 70m2, smješten na katu kuće, sastoji se od prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, kupaonice s tuš-kabinom, dvije odvojene spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom i mini-terasom te druga s dva odvojena kreveta. Prostor je klimatiziran, a ima i opciju centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Božica i Zorka

Apartman površine 35m2, smješten u krilu prizemlja kuće, sastoji se od dnevnog boravka s kaminom i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran s opcijom centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Dmitar i Ika-Lucija

Apartman površine 35m2, smješten u prizemlju kuće, sastoji se od dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran te za zimske mjesece ima i opciju centralnog grijanja. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet i telefon

Grgo i Maša-Matija (Guberinka)

Apartman površine 43 m2, smješten na imanju kao samostalni objekt, sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom, te jedna s dva odvojena kreveta, kupaonica s tuš kadom, klimatiziran, SAT/TV+ radio, Wi-Fi internet, terasa s nadstrešnicom.

 
Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.