Kamp Park Soline****

Kamp Park Soline****
Kamp Park Soline
Kamp Park Soline

Sve što očekujete od odmora na moru pronaći ćete u kampu Park Soline, oazi za sve ljubitelje prirode, lokaciji iz snova u neposrednoj blizini grada!
Iskusite jedinstven doživljaj kampiranja na moru u okruženju mirisne borove šume. Budite se uz šum valova i osjetite iskonsku povezanost s prirodom uz blagodati komfora modernog eko-kampa!

img
Smještaj
Smještaj
Mobilne kućice & Glamping
Provjeri cijene
June Getaway
June Getaway
img

Iskoristite popust na prekrasne Premium, Glamping de Lux i Premium Family mobilne kućice i ugrabite priliku koja se ne propušta.

O kampu
O kampu
img
Smještaj

Kamp Park Soline smješten je na jednoj od najljepših obala Jadranskog mora, u borovoj šumi uz samu plažu, samo nekoliko minuta hoda obalnom šetnicom do centra Biograda. Ako kampirate u šatoru, kamp-prikolici ili kamperu, možete odabrati jednu od parcela koje se blago spuštaju prema obali na ukupnoj površini od 20 hektara, a za veći komfor na raspolaganju su Vam naše potpuno opremljene mobilne i glamping kućice.

img
Plaža u kampu

Šljunčana plaža duž cijele obale kampa i pješčani raj u uvali Soline.

img
Hrana i piće

Otkrijte bogatstvo okusa Mediterana uz predivan pogled na Pašmanski kanal sa široke terase u hladu borove šume! Restoran Park Soline nudi tradicionalne riblje i mesne specijalitete, pizze iz krušne peći i bogat izbor jela s roštilja.

img
Sport i aktivnosti

Sportovi na kopnu ili na moru? U kampu Park Soline možete isprobati i jedno i drugo!

img
Sanitarije i oprema

U kampu Park Soline pronaći ćete čak pet moderno opremljenih sanitarnih čvorova te strojeve za pranje i sušenje rublja. Svakodnevne i kamperske potrepštine možete kupiti u trgovini u sklopu kampa, a brojni domaći proizvođači nude svježi kruh, voće i povrće te autohtone proizvode.

img
Izleti

Iskoristite povoljan položaj kampa za istraživanje okolice. Kamp Park Soline idealno je polazište za jednodnevne izlete u obližnje Nacionalne parkove i gradove bogate povijesti.

 • izleti u nacionalne parkove: NP Kornati, NP Krka, NP Paklenica
 • kupanje na otocima: Vrgada, Kornati
 • obilasci povijesnih gradova: Zadar, Šibenik, Split, Trogir
 • staza do Vranskog jezera – trčanje, bicikliranje
 • gastro i eno otkrivanje zaleđa: degustacijske ture, posjet ruralnim imanjima, povijesne večere, rafting
 • Sunset Cruising – krstarenje luksuznim brodom uz gala večeru
 • obiteljski izlet u tematsko - zabavni park
Smještaj u kampu
Smještaj u kampu

Pogledaj pozicije pojedinih zona na karti kampa

Prirodan ambijent u borovoj šumi na korak od mora
Prirodan ambijent u borovoj šumi na korak od mora
img

Prekrasna lokacija u mirisnoj borovoj šumi na šetnici uz more čini kamp i restoran Park Soline odličnim izborom za vjenčanje ili prijem u prirodi. Pozovite svoje uzvanike na pauzu za kavu, brunch ili gala prijem na otvorenom u prirodi uz prekrasan pogled i nezamjenjivu kulisu bujne mediteranske vegetacije.

U takvom okruženju, Vaše privatno ili poslovno okupljanje svima će biti nezaboravno iskustvo!

 • restoran i bar sa 70 mjesta u zatvorenom i 250 mjesta na terasi,
 • piće dobrodošlice, coffee break, buffet, brunch, poslovni ručak,
 • razglas i tehnička oprema

Priznanja i certifikati

Vjerujemo da kao naš gost i Vi cijenite održivi razvoj i brigu o zaštiti okoliša. Zbog toga Vam s ponosom predstavljamo priznanja i certifikate koji dokazuju naša stalna ulaganja u kvalitetu s ciljem da Vam pružimo ugodan, bezbrižan i ekološki osviješten boravak u prirodi uz maksimalnu razinu komfora:

 • izabrani smo među deset najboljih kampova Hrvatske – Top Camping Croatia,
 • od 2015. kamp Park Soline član je mreže Ecocamping koja jamči ekologiju, održivi razvoj, učinkovito upravljanje energijom, recikliranje otpada te očuvanje prirode i biološke raznolikosti,
 • dobitnici smo i međunarodnog priznanja Zeleni ključ za smještajne objekte koji smanjuju svoje negativne učinke na okoliš kroz optimalizaciju potrošnje energenata, razvrstavanje otpada i edukaciju osoblja i gostiju,
 • Kamp je i višestruki dobitnik nagrade za kvalitetu Kamping udruženja hrvatske,
 • Kamp je nositelj certifikata ISO 9001.