Hotels & Villas

Hotels & Villas
Destinacija u srcu Jadrana – smještaj u srcu destinacije
Biograd na Moru

Destinacija u srcu Jadrana – smještaj u srcu destinacije

img

Upijajte sunčeve zrake na atraktivnoj terasi uz otvoreni infinity bazen. Vašu djecu očekuje obilje zabave na igralištu, u dječjem klubu i gaming roomu.

img

Probudite se s pogledom na raskošni vrt i hotelsku marinu. Iskoriste prednosti položaja hotela na samoj rivi u neposrednoj blizini svih sadržaja.

img

Tražite li od odmora neposrednu povezanost s morem, Hotel Kornati uz pogled na hotelsku marinu i kornatske otoke pravi je izbor za Vas.

Doživite Biograd u srcu destinacije, u hotelima na samoj obali mora. Iskoristite prednosti smještaja u središtu zbivanja i proživite nezaboravne trenutke. Za svoj odmor izaberite ekskluzivne hotele Ilirija Resorta smještene na samo nekoliko koraka od neprekinutog lanca plaža, park šume i središta Biograda, sve dostupno šetnicom uz more.

Sv. Filip i Jakov
Sv. Filip i Jakov
img

Iskoristite prednost izvrsne lokacije između Biograda i Zadra. Za svoj odmor izaberite povijesnu vilu u blizini plaže u srcu šarmantnog mjesta Sv. Filip i Jakov. Ovdje Vas očekuju potpuna hotelska usluga, odlična dalmatinska kuhinja i zagrljaj prirode.

Selected luxury
Selected luxury
img

U privatnosti vile okružene stoljetnim maslinikom pronađite svoju oazu mira i opuštanja. Ovo tradicionalno dalmatinsko imanje sofisticiranog interijera idealno je za intiman odmor u neposrednoj blizini mora. Prostrani park savršen je izbor za vjenčanja i druge svečane prijeme.

img

Otkrijte harmoniju tradicije i luksuza na seoskom imanju duge povijesti i posebnih gastronomskih iskustava. Izaberite Ražnjevića dvore za svoj odmor, obiteljsku proslavu ili poslovno događanje. Osjetite povezanost s ovim krajem na imanju gdje svaki kamen priča priču staru sedam stoljeća.

Rezerviraj odmah
Rezerviraj odmah
Hotel Adriatic
Provjeri cijene