Kongresi, proslave i događanja
Kongresi, proslave i događanja

Ilirija Biograd – sinergija i iskustvo za Vaše savršeno poslovno ili privatno događanje. Izaberite jednu od naših destinacija za svoje poslovno događanje ili obiteljsku proslavu i iskoristite prednosti Ilirijine kompletne usluge na mnogobrojnim lokacijama.

img

Ilirija Biograd Vaš je one stop shop za organizaciju bilo koje vrste poslovnog ili privatnog događanja. Recite nam svoje želje i prepustite našem stručnom timu kompletnu brigu oko organizacije i svih detalja – a Vi se u potpunosti posvetite onome što je Vama najvažnije!

Zahvaljujući bogatom portfelju prostora i usluga koje nudimo po sistemu „ključ u ruke“, Ilirija Biograd Vaš je profesionalni servis za sve vrste MICE događanja. Kod nas ćete pronaći potpuno opremljene prostore raznih veličina uz kompletnu tehničku podršku i sve popratne usluge prema Vašim željama, ali i više od toga - gotovo svaka destinacija koju možete zamisliti može postati pozornica za događanje po Vašoj mjeri.

Posebnost ponude Ilirije ogleda se u širini, sveobuhvatnosti i povezanosti usluga koje nudimo za Vaše događanje. Nismo ograničeni na jedno mjesto, nego – ovismo o Vašim željama – možemo svaku lokaciju pretvoriti u savršenu kulisu za Vaše događanje, a naš brod Nada može pristati u svaku luku na Jadranu! Naša agencija Iirija Travel ima više od 60 godina iskustva u organizaciji svih vrsta događanja i kompletne palete popratnih usluga.

Zajedno s lokalnom zajednicom preuređujemo i stvaramo jedinstvene lokacije. Povijesna zdanja pretvaramo u moderne konferencijske centre, drevne utvrde postaju impresivne kulise za Vaša događanja. Ilirija Travel za Vas će organizirati sve vrste evenata bez ograničenja u pogledu mjesta i prostora zahvaljujući portfelju Ilirije d.d. i pružiti punu podršku u svim detaljima i za najkompleksnije zahtjeve od kreiranja jelovnika i tematskih zabava do koordinacija timova i isporuke kompletne opreme na željenu lokaciju. Plaže, svjetionici, otoci, utvrde, obale jezera ili rijeka uz nas postaju jedinstvena mjesta za Vaše događanje!

Među naša najprepoznatljivija događanja spada i Biograd Boat Show, najveći nautički sajam u Srednjoj Europi s preko 300 brodova i isto toliko izlagača. Osim u Marini Kornati, popratna događanja odvijaju se i u svim ostalim objektima Ilirije: hotelima Ilirija Resorta, restoranima i barovima.

U svemu što radimo kombiniramo tradiciju i moderno kako bismo postavili temelj za održivi razvoj uz individualni i inovativni pristup klijentima i njihovim željama.

Trebate li transfer do zračne luke, vožnju autobusom u okolicu, izlet brodom? Idealan geografski položaj na obali mora i izvrsna prometna povezanost prometnicama na kopnu i zračnim linijama čine Biograd savršenim izborom za sve vrste događanja i popratnih aktivnosti i izleta.

Ilirija – Vaš one stop shop za sva poslovna i privatna događanja u Biogradu!

 • bez posrednika
 • bez dodatnih troškova
 • vrijednost više za Vas
 • sve na jednom mjestu

Od klasičnih poslovnih konferencija i raskošnih vjenčanja do posebnih događanja – naš profesionalni tim, dugogodišnje iskustvo i pouzdani partneri garancija su da će se i najoriginalnije zamisli pretvoriti u stvarnost upravo onako kako ste zamislili!

Vjenčanja i banketi
Vjenčanja i banketi
img

Tražite savršeno mjesto za vjenčanje u Biogradu uz vrhunsku uslugu prema vlastitim željama? Trebate li wedding planera koji će brinuti o svim detaljima? Ilirija Biograd nudi sve to i još više!

Kongresi i seminari
Kongresi i seminari
img

Jedinstvene lokacije za Vaša poslovna događanja u Biogradu. Od kompletno opremljenih hotelskih dvorana do kongresnog centra na brodu i povijesne venecijanske arhitekture: ovakve lokacije za poslovna događanja pronaći ćete samo kod nas!

Posebna događanja
Posebna događanja
img

Posebne prilike zahtijevaju poseban ambijent i vrhunsku uslugu – upravo to nudimo na našim izabranim lokacijama koje prilagođavamo Vašim potrebama i vrsti događanja

Incentives & team building
Incentives & team building
img

Inspirirajte svoje poslovne partnere, osnažite veze među kolegama, poboljšajte suradnju i dodajte dozu zabave radnoj svakodnevici – organizirajte team building u Biogradu!

Obiteljske proslave
Obiteljske proslave
img

Obiteljske svečanosti prilike su za okupljanje i susret u kojemu trebaju jednako uživati svi članovi obitelji, bez brige oko organizacije, kuhanja i posluživanja jela i pića. Prepustite nama sve brige, a Vi se usredotočite na ono najvažnije – druženje sa svojim najbližima!

Naši jedinstveni prostori za poslovna i privatna događanja
Naši jedinstveni prostori za poslovna i privatna događanja
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
 • Arsenal Zadar
 • Event Boat Nada
 • Ražnjevića dvori
 • Villa Primorje
 • Hotelski prostori
 • Kamp Park Soline
 • Restoran Marina Kornati
 • Tenis Centar Ilirija
 • Plaže, otoci, priroda