Ražnjevića dvori A.D. 1307
Broj gostiju

Ražnjevića dvori A.D. 1307

Više informacija o ovom objektu

A'la carte

Bar s terasom

Besplatni wifi

Obiteljski Suite Ivan i Cvita - Jerina

Još 1 soba

Na katu kuće nalazi se Obiteljski suite površine 70 m2 s prostranim dnevnim boravkom, potpuno opremljenom kuhinjom, dvije odvojene spavaće sobe i kupaonicom s tuš-kabinom. Jedna spavaća soba je s bračnim krevetom i mini-terasom, a druga s dva odvojena kreveta. Dodatna oprema uključuje klima-uređaj, centralno grijanje, SAT TV i radio, Wi-Fi internet i telefon.

Suite Božica i Zorka

Još 1 soba

U krilu prizemlja kuće pronaći ćete Suite površine 35 m2 s dnevnim boravkom s kaminom, potpuno opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom s bračnim krevetom i kupaonicom s tuš-kabinom. Osim klima-uređaja, Suite ima i centralno grijanje, SAT TV i radio, Wi-Fi internet i telefon.

Suite Dmitar i Ika-Lucija

Još 1 soba

Suite površine 35 m2 u prizemlju ima dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju, spavaću sobu s bračnim krevetom i kupaonicom s tuš-kabinom. Suite je klimatiziran, a od dodatne opreme tu su još i centralno grijanje, SAT TV i radio, Wi-Fi internet i telefon.


Obiteljski Suite Grgo i Maša-Matija (Guberinka)

Još 1 soba

Samostalni objekt na imanju sadrži obiteljski suite veličine 43 m2 koji se sastoji od potpuno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe i kupaonice s tuš-kadom. Jedna spavaća soba je s bračnim krevetom, a druge s dva odvojena kreveta. Gostima su na raspolaganju klima-uređaj, SAT TV i radio, Wi-Fi internet i terasa s nadstrešnicom.

Vaša rezervacija: Ražnjevića dvori A.D. 1307