Ilirija Club vjernosti

Ilirija Club vjernosti
Ilirija Club - bolje ne može!
Ilirija Club - bolje ne može!

Iskoristite sve pogodnosti koje Vam boravak u Ilirija Resort hotelima nudi.

img

Otkrijte što Vas sve čeka ukoliko postanete član našeg kluba vjernosti – ILIRIJA CLUB.

Član kluba postajete prilikom prijave putem obrasca gdje dajete svoju privolu za obradu osobnih podataka u marketinške svrhe, kao i privolu za članstvo u Ilirija Clubu. Član Ilirija Cluba ostajete do opoziva*.

*Opoziv marketinške privole možete povući u bilo kojem trenutku na kontakt mail: info@ilirijabiograd.com te također možete zatražiti izmjenu vlastitih podataka, kao i ograničavanje obrade svojih osobnih podataka (pravo na zaborav). Za više informacija, pročitajte našu Politiku privatnosti.

Zatražite svoje Ilirija Club članstvo i počnite uživati u pogodnostima ODMAH!

Popis smještajnih objekata Ilirije d.d., članova Ilirija Cluba

Ilirija Resort hoteli i vile:
Hotel Ilirija****
Hotel Kornati****
Hotel Adriatic****
Hotel Villa Donat***/****
Ražnjevića Dvori A.D. 1307

Pogodnosti za članove Ilirija Cluba

Ovaj program vjernosti pod nazivom Ilirija Club, omogućava njegovim članovima korištenje raznih pogodnosti opisanih u nastavku teksta. Svaki član svojim pristupom Ilirija Clubu izjavljuje da je pročitao i da razumije odredbe ovog Pravilnika te da ih prihvaća u potpunosti. Ilirija d.d. zadržava pravo izmjene, dopune i ograničavanja popisa pogodnosti, njihovih iznosa te objekata u kojima je program dostupan, u bilo koje vrijeme.

Ilirija Club program vjernosti provodi se u navedenim smještajnim objektima Ilirije d.d. i pratećim ugostiteljskim, putničkim i zabavnim objektima matične tvrtke.

Postupak korištenja pogodnosti tijekom boravka

Prijavu je moguće ostvariti na web stranici ili putem tableta na recepciji svog hotela, u bilo kojem trenutku svog boravka. Članstvo registrirate za sebe, a ono vrijedi i za članove vaše obitelji s kojima dijelite smještaj, tijekom boravka u hotelu. Članstvo vam omogućuje da sa svojim podacima, kao identifikacijom, uživate u svim pogodnostima na prodajnim mjestima Ilirija Cluba.

Naime, sav promet koji ostvarite u bilo kojem ugostiteljskom ili inom objektu Ilirija Cluba, bilježi se na račun vaše smještajne jedinice u kojoj ste prijavljeni te se račun za odobrane usluge plaća iz predujma/predautorizacije kreditne kartice za dodatne troškove tijekom boravka, za koje uplaćujete željeni iznos prilikom dolaska u smještajni objekt. Kada ste uplaćeni limit dostigli, a najkasnije 6. dan od uplate predujma/predautorizacije kreditne kartice, recepcija će vas obavijestiti i pozvati da izvršite uplatu iskorištenih usluga i dodatnu uplatu predujma/predautorizacije kreditne kartice. Neiskorišteni dio predujma vraća se na vašu kreditnu karticu na dan odlaska, a predautorizirani dio vašeg novca oslobađa se nakon 7-10 dana (ovisno o uvjetima Vaše banke). Predujam/predautorizacije kreditne kartice se može koristiti i za mini bar, poslugu u sobu, wellness usluge i ostale usluge matične tvrtke, npr. izlete, rent a bike, rent a car i sl. Sve te usluge možete kupiti direktno iz svoje hotelske sobe / mobilne kućice, putem QR koda navedenog u svakoj smještajnoj jedinici ili uputiti zahtjev putem e-maila recepcije objekta u kojem ste smješteni. Račun za usluge dobit ćete u objektu u kojem ćete usluge i koristiti te ćete isti i vlastoručno potpisati kako bi se isti pridodao računu Vaše smještajne jedinice.

Ukoliko ne uplatite predujam ili ne predautorizirate svoju kreditnu karticu i dalje možete koristiti sve pogodnosti Ilirija Cluba, a uslugu ćete, umjesto na smještajnu jedinicu, plaćati na licu mjesta, gotovinom ili karticama, ovisno što je u tom prodajnom objektu omogućeno.

Osoblje će vas, osim broja sobe i prezimena, na prodajnim mjestima, upitati i za vaše osobne podatke u svrhu dodatne identifikacije.

Popis e-mail adresa recepcija:

HOTEL ILIRIJA hotel-ilirija@ilirijabiograd.com

HOTEL KORNATI hotel-kornati@ilirijabiograd.com

HOTEL ADRIATIC hotel-adriatic@ilirijabiograd.com

HOTEL VILLA DONAT hotel-villadonat@ilirijabiograd.com

RAŽNJEVIĆA DVORI info@raznjevicadvori.com

WELLNESS I FRIZERSKI STUDIO SALVIA wellness@ilirijabiograd.com

ILIRIJA TRAVEL info@ilirija-travel.com

CAMP PARK SOLINE info@campsoline.com

MARINA KORNATI info@marinakornati.com


Popis pogodnosti i objekata u kojima ostvarujete pogodnosti Ilirija Cluba:

Pogodnosti za sve članove Ilirija Kluba

UGOSTITELJSTVO

POGODNOSTI

A'la carte Restoran Hotel ILIRIJA

15% popusta na a'la carte jela

Beach Club Bazen Ilirija

10% popusta na pića za vrijeme Happy Houra (18-22h)

Lavender Lounge Bar

10% popusta na ponudu hrane (pizza, kolači) 10% popusta na piće za vrijeme Happy Houra (12-17h)

Restoran Park Soline

10% popusta na ponudu hrane, uz minimalnu komzumaciju od 50,00 EUR

Restoran Marina Kornati

10% popusta na a'la carte jela, uz minimalnu komzumaciju od 50,00 EUR

ILIRIJA TRAVEL

POGODNOSTI

Brodski izlet NP Kornati

djeca do 16.g. gratis

Brodski izlet otok Vrgada

djeca do 12.g. gratis

Wine & Olive Oli Tasting

10% popusta, djeca do 12.g. gratis

Rent a Bike

10% popusta

Izlet NP Krka

djeca do 12.g. gratis

Sunset Dinner Cruise

15% discount, free for children up to 16 years of age

OSTALO

POGODNOSTI

Wellness Centar Salvia

10% popusta

Koncerti u organizaciji Ilirija d.d.

10% popusta

Tenis Centar Ilirija

posebna cijena najma tenis terena za članove Ilirija Cluba

Pogodnosti prilikom rezervacija smještaja za sve članove Ilirija Cluba

SMJEŠTAJNI OBJEKTI

POGODNOSTI

Ilirija Resort hoteli i vile

  • do 10% popusta na cijenu smještaja za svaku sljedeću rezervaciju u bilo kojem smještajnom objektu Ilirija Resorta ili Kampa Park Soline*
  • Primanje ekskluzivnih ponuda newsletterom

Hotel Ilirija****

Hotel Kornati****

Hotel Adriatic***+

Hotel Villa Donat***/****

Villa Primorje

Ražnjevića Dvori A.D. 1307

Camping Park Soline

  • do 10% popusta na cijenu smještaja za svaku sljedeću rezervaciju u bilo kojem smještajnom objektu Kampa Park Soline*
  • Primanje ekskluzivnih ponuda newsletterom

Mobilne kućice

*Popusti se ne mogu kombinirati s ostalim akcijama i popustima

Što dobivam članstvom u Ilirija Clubu?

  • Do 10 % popusta na Vaše rezervacije
  • Primanje ekskluzivnih ponuda putem newslettera, iste ponude nisu dostupne niti jednim drugim kanalom prodaje
  • popuste u ugostiteljskim objektima, wellness centru, turističkoj agenciji itd. iskoristive tijekom svakog boravka

Nakon uključivanja u program, svoje pogodnosti možete odmah početi koristiti u objektima iz programa vjernosti, identifikacijom na svakom prodajnom mjestu.


Kada članstvo prestaje vrijediti?

Članstvo nije vremenski ograničeno i vrijedi do opoziva.

U slučaju zlouporabe na bilo koji način, članstvo će biti poništeno.

Prijenos na druge osobe

Član Ilirija Cluba može koristiti navedene pogodnosti isključivo za sebe i obitelj za koju vrijedi rezervacija smještaja. Član Ilirija Cluba ne može rezervirati smještaj za svoje prijatelje ili širu obitelj koristeći se svojim članskim brojem, već rezervacija mora biti isključivo na ime prijavljenog člana, nositelja računa.


Korištenje pogodnosti

Registracija nekoliko osoba pod jednim računom, kao ni višestruka registracija iste osobe na više računa nije moguća.

Član ne smije svoje članstvo posuđivati, prenositi ili prodavati. U protivnom gubi sva prava iz Ilirija Cluba.

Članstvo nije prenosivo i smije je koristiti samo član Ilirija Cluba koji je nositelj rezervacije.

Član je odgovoran za sve radnje u vezi sa svojim računom.

Svako korištenje članstva u svrhu prijevare dovest će do njezinog trenutačnog poništenja i zatvaranja računa člana Ilirija Cluba.

Ako u jednoj smještajnoj jedinici odsjedaju dva člana Ilirija Cluba, time ne ostvaruju pravo na dvostruke pogodnosti. Pravo na pogodnosti ostvaruje samo jedna osoba po smještajnoj jedinici po boravku.

Prilikom korištenja pogodnosti popusta na ugostiteljske i ostale usluge iz popisa pogodnosti, popust se obračunava na ukupan iznos računa neovisno o broju osoba koje su sudjelovale u korištenju pogodnosti. Kod korištenja pogodnosti popusta na izlete ili ulaznice, popust se odnosi na pojedinačne ulaznice za dvije osobe i dvoje djece.

Reklamacije na usluge pružene iz popisa pogodnosti mogu se vršiti isključivo uz predočenje računa/ulaznice na mjestu gdje je usluga pružena ili proizvod preuzet od strane člana Ilirija Cluba. Ako član Ilirija Cluba koristi pogodnosti u obliku usluga koje se pružaju od Partnera programa, pružanje tih usluga podliježe Općim uvjetima dotičnog poduzeća partnera. Ilirija d.d. ne snosi nikakvu odgovornost za eventualne nedostatke u pruženim uslugama te je član Ilirija Cluba u tom slučaju dužan sa svim zahtjevima vezano za kvalitetu i pružanje usluga obratiti se izravno pružatelju usluga.

U slučaju smrti člana Programa nema prijenosa prava člana na nasljednike te se njegovo članstvo automatski poništava.


Privatnost podataka

Članstvo u Ilirija Clubu se ostvaruje isključivo na temelju zahtjeva gosta, gost temeljem navedenog članstva ostvaruje razne pogodnosti te gost u svako vrijeme može izaći iz Ilirija Cluba.

Podaci koji se prikupljaju su: ime, prezime, spol, datum rođenja, e-mail, broj mobitela, adresa (ulica, kućni broj, poštanski broj, grad i država).

Podatke o e-mail adresi te imenu i prezimenu svih članova Ilirija Cluba, Ilirija d.d. ima pravo, temeljem legitimnog interesa, prikupljati i koristiti u svrhu direktnog marketinga i to isključivo u svrhu obavještavanja o ponudama i vijestima Ilirije d.d. putem e-maila. U ovom slučaju ispitanik ima pravo prigovora na takvu obradu, uključujući izradu profila u mjeri u kojoj je povezana s takvim izravnim marketingom, bilo u odnosu na početnu ili daljnju obradu, u bilo koje vrijeme i besplatno.

Sve ostale detalje vezane uz prikupljanje i čuvanje osobnih podataka u bazama osobnih podataka možete pročitati u Politici privatnosti Ilirije d.d. koju možete pročitati ovdje.

Ilirija d.d. može odredbe ovog Pravilnika mijenjati i nadopunjavati tijekom vremena. Ilirija d.d.zadržava pravo ukidanja Ilirija Cluba ili njegove zamjene bilo kojim drugim nagradnim programom vjernosti u bilo koje vrijeme bez navođenja razloga. Ilirija d.d.će učiniti sve potrebne korake kako bi članove pravodobno obavijestila o izmjenama ili obustavi programa te neće snositi odgovornost za možebitne gubitke ili štete članovima pri stupanju na snagu navedenih izmjena. Po prestanku postojanja Ilirija Cluba članstvo u istome automatski prestaje te se članstvo tada automatski deaktivira. Ukidanje ili zamjena Ilirija Cluba ne predstavlja valjani temelj za potraživanje naknade štete.

U slučaju spora između Ilirije d.d. i člana Ilirija Cluba primjenjuje se hrvatsko pravo, sve eventualne sporove vezane uz odredbe i primjenu ovog Pravilnika rješavat će se prije svega sporazumno, a ukoliko to ne bude moguće, utvrđuje se mjesna nadležnost stvarno nadležnog suda prema sjedištu Ilirije d.d.

Sva pitanja oko članstva kao i obavijesti o promjeni osobnih podataka ili bilo kojih drugih za članstvo bitnih informacija član upućuje na sljedeću adresu e-pošte: info@ilirijabiograd.com, ili broj telefona: +385 (0)23 383 556.

Ovaj Pravilnik stupa na snagu danom donošenja.

Biograd, 01.06.2024.