Poslovna događanja

Poslovna događanja
Kongresi, seminari i sastanci
Kongresi, seminari i sastanci

Jedinstvene lokacije za Vaša poslovna događanja u Biogradu. Od kompletno opremljenih hotelskih dvorana do kongresnog centra na brodu i povijesne venecijanske arhitekture: ovakve lokacije za poslovna događanja pronaći ćete samo kod nas!

img

Ilirija Biograd pravi je izbor za Vaše poslovno događanje. Nudimo jedinstvene lokacije koje možete pronaći samo kod nas.

Ekskluzivni event brod Nada koji ujutro može biti kompletno opremljena kongresna dvorana, a popodne centar zabave uz prvoklasni catering za do 130 uzvanika.

Povijesni mletački Arsenal u Zadru jedinstvena je lokacija posebne atmosfere za najveća događanja s čak 1000 uzvanika, a Ražnjevića dvori u ruralnom zaleđu idealan je izbor za poslovne sastanke i radionice u manjim rustikalnim prostorijama, kao i team building programe.

Sve naše dvorane su potpuno tehnički opremljene i raspolažu bežičnim internetom uz stručnu podršku našeg profesionalnog tima. Ako za svoje događanje izaberete hotele Ilirija Resorta, Vašim će gostima nakon poslovnog dijela na raspolaganju biti i ostali sadržaji poput beauty salona, spa zone i wellness tretmana.

Za popratne programe u sklopu Vašeg događanja pobrinut će se naša agencija Ilirija Travel DMC & PCO. Ponudit ćemo Vam „tailor made“ programe savršeno prilagođene Vašem događanju koji će Vama i vašim uzvanicima obogatiti boravak u Biogradu i otkriti povijest, kulturu, gastronomiju, prirodu i druge specifičnosti ove regije.

Naše jedinstvene lokacije i sveobuhvatna usluga garancija su uspjeha poslovnog događanja i zadovoljstva svih sudionika!

  • 4 dvorane u 3 hotela kapaciteta od 30 do 200 uzvanika
  • kompletna tehnička oprema i podrška
  • event brod Nada – ploveći kongresni centar s kompletnom opremom i ponudom pića, jela i zabave
  • venecijanski Arsenal u Zadru, spomenik kulture nulte kategorije, za događanja s do 1000 uzvanika
  • ruralno imanje Ražnjevića dvori s rustikalnim prostorijama uz mogućnost organizacije popratnih radionica i degustacija te sudjelovanja u tradicionalnim aktivnostima na imanju

Kontakt informacije

Za više informacija naše osoblje stoji vam na raspolaganju

Obratite nam se s povjerenjem

Dostupni smo u svakom trenutku