Natrag na vrh
suitcase
person

Ražnjevića Dvori A.D. 1307

Zatražite upute


Ivan i Cvita - Jerina

  

Apartman površine 70m2, smješten na katu kuće, sastoji se od prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, kupaonice s tuš-kabinom, dvije odvojene spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom i mini-terasom te druga s dva odvojena kreveta. Prostor je klimatiziran, a ima i opciju centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Božica i Zorka

Apartman površine 35m2, smješten u krilu prizemlja kuće, sastoji se od dnevnog boravka s kaminom i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran s opcijom centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Dmitar i Ika-Lucija

Apartman površine 35m2, smješten u prizemlju kuće, sastoji se od dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran te za zimske mjesece ima i opciju centralnog grijanja. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet i telefon

Grgo i Maša-Matija (Guberinka)

Apartman površine 43 m2, smješten na imanju kao samostalni objekt, sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom, te jedna s dva odvojena kreveta, kupaonica s tuš kadom, klimatiziran, SAT/TV+ radio, Wi-Fi internet, terasa s nadstrešnicom.

 

Molimo ispunite anketu

Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.