Natrag na vrh
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošaljite upit Rezervirajte

Hotel Ilirija

Barovi i restorani

 

Hotelski restoran

 Svaki hotel raspolaže vlastitim restoranom u kojem gosti mogu uživati u bogatoj ponudi jela čiju kvalitetu garantira profesionalno osoblje i namirnice lokalnih dobavljača.

ü  Buffet doručak, ručak i večera

ü  Bezalkoholna pića iz šankomata uključena za vrijeme doručka

ü  Vrhunski izbor jela domaće i internacionalne kuhinje

ü  Bogata vinska karta s ponudom lokalnih vina


Doručak od 7:00 do 10:00
Ručak 12:00 do 15:00
Večera 18:30 do 21:30


Hotelski bar


Opustite se na terasi uz more i uživajte u bogatom izboru toplih i hladnih napitaka. Na moru ste. Uživajte.


A la carte restoran Adriatic


Uživajte u profinjenim okusima dalmatinske kuhinje i vina, pripremljenih s ljubavlju s naše terase s pogledom na more. U ljetnjim mjesecima preporuča se rezervirati stol na broj +385(0)23 290 700 ili pitajte na svojoj recepciji.


Restoran Marina Kornati


Smješten u našoj Marini, restoran Marina Kornati ima dnevnu ponudu ribe, morskih plodova i školjaka kakve još niste probali. Uživajte u laganoj bijeloj buzari od školjaka ili škampi ili svježoj ribi s gradela uz obaveznu blitvu. Ljeti je dobro rezervirati na telefon + 38523384505 ili jednostavno pitajte na recepciji hotela.


Agroturizam Ražnjević A.D. 1307


Kad se umorite od gradske vreve, zaputite se u selo Polača u Ravnim Koratima, za autentični doživljaj dalmatinske konobe. Izgrađena unutar stare turske oružarnice, konoba Ražnjević očarati će vas svojim starinskim šarmom podebljanim ukusnim domaćim kruhom, rakijom, sušenim smokvama, pršutom i sirom, te širokom izborom tradicionalnih jela pod pekom.

Prije večere obavezno prošećite vinogradom i maslinikom, pa zastanite i odmorite se u hladu tisućljetne murve.


Lavender lounge bar


Smješten uz samu plažu, lounge bar Lavander je živo mjesto prijateljske atmosfere. Zavalite se u udobne ležaljke i probajte neki od naših 30 koktela prije nego osvojite plesni podij.

 

Sva prava pridržana.