Natrag na vrh

Biograd

Turizam

 

Biograd je skriven u plavim njedrima između otoka koji su poput bisera poredani uzduž najrazvedenijeg dijela hrvatske obale i pruža brojne sadržaje u kojima će svaki njegov posjetitelj vrlo brzo pronaći nešto za sebe.

 

Na sjevernoj strani Biograda je uvala Bošana, s prostranom šljunčanom plažom, a na južnoj plaža Dražice na koju se nastavlja pješčana uvala Soline okružena borovom šumom koja je protkana šetnicama i jogging stazama.

 

Kvaliteta je najvažnija. Ako želite kvalitetan obiteljski ili romantični odmor, preporučamo hotelski smještaj u jednom od naša 4 hotela. Bilo da se odlučite za Hotel Iliriju, Hotel Adriatic ili Hotel Kornati u Biogradu te Hotel Villu Donat u Sv. Filip i Jakovu, izabrat ćete najbolje. Svaki od njih ima svoje posebnosti, a zajedničke su im osobine; visoki komfor, blizina mora te brojni sadržaji koji vam kao gostu stoje na raspolaganju; od restorana, bazena, barova, wellnessa, preko animacijskih i zabavnih programa za djecu i odrasle.

 

Željni ste avanture? Želite svoj odmor provesti aktivno? Uživajte u širokoj paleti aktivnosti koje vam možemo ponuditi kroz aktivni odmor. Mogućnosti za ronjenje, jedrenje, jet ski, trekking, cycling, climbing na dohvat su ruke.

Zanimaju vas izazovi? Canoe safari i rafting na rijeci Zrmanji, triatlon izazovi u prirodi, paragliding u neposrednoj blizini hotela samo su neke od mogućnosti za one željne adrenalina i aktivnog provođenja svog odmora. Za one koji vole nešto umjerenije ili klasične; sportske aktivnosti tu je 14 vrhunski opremljenih teniskih terena s noćnim osvjetljenjem, kao i mini golf tereni.

  

Sva prava pridržana.