Natrag na vrh

Za djecu

Zabava i animacija

 

 

 

  •  ANIMACIJSKI PROGRAM ZA DJECU I ODRASLE

Tokom ljetnih mjeseci Ilirija Resort svakodnevno organizira niz zabavnih programa za najmlađe. Naši su zaposlenici profesionalci educirani za dječju animaciju, a to za vas znači da se možete potpuno opustiti i uživati u zasluženom godišnjem odmoru dok se djeca zabavljaju! Animacijski program dostupan je na recepciji ili on-line od lipnja do rujna.

 

  • KIDS CLUB LAVENDER (travanj - listopad)

Dječji klub formiran je u obliku edukativno - zabavne igraonice gdje djeca provode kvalitetno vrijeme u sigurnom okruženju birajući igre i aktivnosti uz razne interaktivne i zabavne sadržaje koji okupiraju njihovu pozornost te potiču maštovitost.

Nalazi se neposredno uz Lavender bar gdje roditelji mogu uživati u omiljenom piću dok se djeca igraju ili prepustiti dijete odgojiteljima. U Kids Clubu vaša su djeca u sigurnim rukama stručnog osoblja, školovanih odgajatelja ili animatora, koji se u potpunosti posvecuju organizaciji edukativnih i zabavnih aktivnosti unutar djecjeg kluba.

Za djecu 4-12 godina. Dječji klub otvoren je svaki dan od 08 – 20h*.

*Radno vrijeme odgojitelja je od lipnja do rujna, varira ovisno o sezoni, preporučamo da provjerite raspored na recepciji svog hotela.

 

  • DJEČJE IGRALIŠTE (travanj do listopad)

Dječje igralište nalazi se na travnjaku, u hladu borove šume uz Lavender bar. Sigurnost djece apsolutni je prioritet. Sva oprema certificirana je po EU normama, što je važan faktor u zaštiti djece i sprječavanju ozljeda. Antistres podloga na travnjaku predstavlja dodatnu sigurnost za vašu djecu, a prirodno drvo na igračkama, ljuljačkama i penjalicama, glatko i zaobljeno, nije tretirano štetnim tvarima te omogućava dječjim rukama istinski dodir s prirodom i uči ih ekologiji i očuvanju naše zemlje u svoj njenoj iskonskoj ljepoti. Za djecu od 3 – 12 god. uz roditeljski nadzor.

 

  • TEEN CLUB (travanj do listopad)

Zabava za teenagere zagarantirana je u našem gamerskom klubu. PlayStation 5 s izborom najboljih igara oduševit će njihovu radoznalu narav.

  

  • AKTIVNOSTI ZA ODRASLE I CIJELU OBITELJ

Aqua aerobic na bazenu & jutarnji pilates (15.06, - 15.09.), kružni treninzi, trčanje, biciklizam, 10.000 steps walking, trening u teretani, plivanje/vaterpolo (zatvoreni i otvoreni bazen, olimpijski bazen s morskom vodom), wellness & SPA, vožnja biciklima, nogomet, košarka, stolni tenis, odbojka na pijesku, stolni nogomet

 

  • VEČERNJI PROGRAMI (15.06. - 15.09.)

- ANIMACIJSKI VEČERNJI PROGRAMI: mini disco, dječji cabaret, talent show, music quiz, mini Bingo, mini carneval, različite tematske zabavne večeri 
- VANJSKI VEČERNJI PROGRAMI: dječji disco, dječje predstave, DJ večer, glazba uživo 

 

  • LIKOVNA RADIONICA SUMMER ART (srpanj-kolovoz)

 Opustite se u hladu borove šume uz more i svoje slobodno vrijeme obogatite usvajanjem kreativnih vještina slikarstva i ostalih umjetničkih tehnika i uživajte u prijateljskoj atmosferi. .Radionice će se održavati kroz cijelu ljetnu sezonu, svake subote od 10:00 - 11:00 
Sudjelovanje na radionici je besplatno.

 

  • ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU (srpanj-kolovoz)

Iskoristite odmor u Ilirija hotelima da vaše dijete nauči tehnike plivanja. Znati plivati nije samo važno umijeće, već donosi i pregršt zabave, istovremeno utječući na zdravlje i razvoj djeteta. Pod stručnim vodstvom voditeljice škole plivanja profesorice Branke Dominis, upišite svog mališana u školu plivanja „Dupin“ i svjedočite tome kako će u kratko vrijeme proplivati kao ribica!
* Napomena: samo za djecu plivače!

 

 

 

Sva prava pridržana.