Natrag na vrh

Za djecu

Zabava i animacija

 

Ako dolazite sa djecom, bit će vam drago čuti da tokom ljetnih mjeseci Ilirija hoteli svakodnevno organiziraju niz zabavnih programa za najmlađe. Naši su zaposlenici profesionalci educirani za dječju animaciju, a toza vas znači da se možete potpuno opustiti i uživati u zasluženom godišnjem odmoru dok se klinci zabavljaju!


Mini club Ilirija

Program Mini cluba Ilirija stvarno je bogat a sve su igre smišljene tako da potiču dječju maštu, radoznalost i sposobnost razmišljanja: šminkanje i izrada indijanske odjeće, potraga gusara za blagom, izrada crteža zadanih tema, samo su neke od njih. 


Mali ekolozi

Ako ste vi i vaše dijete zaljubljenici u prirodu, ili mu/joj želite podić svjesnost o važnosti ekologije, svoje dijete možete uključiti i u različite igraonice i radionice u kojima ćemo se inspirirati prirodom i svime onime što u njoj postoji. Tako će se putem skupljanja i oslikavanje kamenčića i češera, izrade kolaža od školjaka i kamenčića, i izrade crteža i slika od prirodnih elemenata, na zabavan i edukativan način učiti o prirodi


Zabava je na bazenu! 

Ljetni odmor ne bi bio potpun bez zabavnog programa na bazenu. Aquatic centar Bazen nudi bogat program - uz veliki izbor rekreativnih sportova, vaši klinci mogu uz ritmove plesnih hitova sudjelovati u dječjem aerobicu, učiti plesne koreografije, sudjelovati na talent showu i ludo se zabaviti na veselom jumpingu. Omiljena dječja destinacija međutim sigurno je aqua park - vijugavi aqua tobogani garantiraju pregršt veselja i smijeha! Uz ove sve slike nadodajte i zabavnu plesnu glazbu i uživajte zajedno s njima!

Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.