Natrag na vrh

Slovenski vikend


Ilirija je i ove godine ponosni sponzor Slovenskog vikenda, projekta grada Biograda na Moru i Turističke zajednice grada Biograda, koji će se održati od 28.04. do 01.05.2022. godine.

 

Slovenski vikend je manifestacija koja nudi vrhunsku zabavu uz glazbene goste, različite sportske aktivnosti, tematske i gastronomske večeri.

 

Slovenski vikend je idealna prilika da provedete odmor u srcu samog događanja – hotelima Ilirije Resorta ili u kampu Park Soline, koji su za Vas pripremili posebne ponude povodom održavanja manifestacije.

 

Razgledajte najljepše dijelove Biograda rekreativnom šetnjom „Biograd Walk“ sve do Fun parka Biograd i doživite nezaboravne poglede na pučinu i otoke luksuznom jahtom Nada koja vas vraća natrag prema Ilirija Resortu.

 

Sudjelujte u sportskim aktivnostima manifestacije, opustite se nakon aktivno provedenog dana u wellnessu hotela Ilirije ili u zatvorenom hotelskom bazenu s pogledom na plažu i plavetnilo mora. Podarite si povratak prirodi u kampu Park Soline i osjetite čaroliju boravka u hladu alepskog bora uživajući na prekrasnim terasama mobilnih kućica uz mirise Mediterana.

 

Sve to i mnogo više vas čeka u kampu Park Soline i hotelima Ilirije Resorta! Provedite odmor iz snova u srcu Jadrana i budite dio prvog u nizu top događanja bogate biogradske predsezone.

Vidimo se !

 

AKTIVNI PROGRAM

Biograd RUN, MTB utrka, jedrenje, Biograd Walk (Šetnja od parka do Fun parka Biograd), vožnja brodom NADA, orijentacijska vožnja biciklom, obiteljska vožnja biciklom, igraonice za djecu, kino na otvorenom.

 

 

 

ZABAVNI PROGRAM
 28.04.2022. TANJA ŽAGAR
 29.04.2022.

ŽELJKO BEBEK
 30.04.2022. ZLATKO PEJAKOVIĆ 
 30.04.2022.  DAVOR BORNO
 01.05.2022.  KLAPA BUNARI
   

 

 

 

PROGRAM - Nadoknadimo izgubljeno! 

Dočekajte s nama izgubljenu 2021. godinu i nazdravite za sve što nas čeka! 
Slavimo duplo za još bolju godinu!

 

 

 

 
 

Sva prava pridržana.