Užici zaleđa Dalmacije

Osjetite dobrodošlicu sjeverne Dalmacije u najistaknutijim agroturističkim objektima oplemenjenim izvornom gastronomskom ponudom u kombinaciji s elementima kulture i aktivnog odmora. Vodimo vas do kamenog zdanja Varoš pod padinama Velebita vrletima mitske hrvatske planine. Nedaleko od Zrmanje i njenog impresivnog kanjona uživajte u kompleksu kamene Bukovice uz adrenalinski spust gornjim tokom ove krške ljepotice ili plovidbu brodom mirnim tokom do čudesnog zaljeva nazvanog Novigradsko more. Gurmanski užitak domaće kuhinje servirat će se u autentičnom ruralnom etno ambijentu Mićanovih dvora.

U srcu plodnih Ravnih kotara u agrokompleksu Ražnjevića dvori uživajte u ponudi specijaliteta spremljenih na drevni način i vrhunskim vinima te razgledajte najveće slatkovodno jezero u Hrvatskoj s nezaboravnim krajolicima i spomenicima, od tajnovitih Templara do Maškovića Hana, najzapadnije građevine u Europi preživjele iz vremena Otomanskog carstva.

Sažetak programa

1. dan
Velebit: kompleks Varoš u Starigradu (jeep safari)

2. dan
Kruševo: Bukovica i Mićanovi dvori (kayaking/rafting ili plovidba Zrmanjom)

3. dan
Vrana (Vransko jezero foto safari) – Ražnjevića dvori (drevni ručak i degustacija vina)

Paket u ponudi cijele godine (min. 6 osoba).

Šaljemo Vam ponudu na upit!

Cijena uključuje: prijevoz, vodiča, ulaznice, opremu za rafting/kayaking, ručkove i piće u baštinskim objektima, lunch paket.