Rafting & kayaking safari na Zrmanji

AVANTURA NA LJEPOTICI KRŠA - ZRMANJI

Rijeka Zrmanja sa svojih 69 kilometara kanjona stvaranog milienijima u kraškom stijenju podnožja Velebita, a djelovima 300 metara visokih litica, osim bisrene ljepote za pogled pruža čaroban užitak raftinga ili kanuinga na 14 kilometarskoj stazi.

Istinska avantura za obične ljude gdje se adrenalinski skokovi preko slapova izmjenjuju smirnim tokom utihnule rijeke u okruženju netaknute prirode. Kristalno čista rijeka u kojoj se ogledaju stijene, impresivni slapovi, jedinstvena flora i fauna, bogatstvo kraškog podzemlja i nadzemlja. Ohrabrite se i učinite nešto za svoje zdravlje i uživajte u tome.

Cijena izleta po osobi: 70 €

Dostupno od travnja do rujna

Grupni izlet (min. 4 osobe)


Vrijeme: 10,00 – 16,00 ili po dogovoru ( rafting/kayak ovisno o veslačima i vodostaju 2,5 do 3 sata)

Pogodnosti: djeca od 7-12 g – 50% popusta

Cijena uključuje: oprema (kaciga, neoprensko odjelo, prsluk za spašavaje, ) i skiper, potrebno je ponjeti kupaći kostim, majicu za ispod odijela te stare tenisice ili cipele za vodu zbog hodanja i zaobilaženja 11 metarskog slapa.

Mogućnost uz doplatu: gurmanski užitak u domaćoj kuhinji u autentičnom ruralnom etno ambijentu Mićanovih dvora, kamenog izletišta s konobama u pravom selu dalamtinske zagore.

Napomene:

  • djeci do 7 godina nije dozvoljen rafting/ kayaking
  • ovisno o sposobnostima grupe i sukladno vodostaju organizator zadržava diskrecijsko pravo procjene da li će se preko svih slapova skočiti ili će se neke zaobići pješice.
RezervirajZatraži ponudu