Iskustvo ronjenja

Profesionalni uvod u ronjenje. Program je osmišljen da vas upozna s ronjenjem i osjećajem bez težine pod vodom. Pod nadzorom profesionalnog instruktora odvest ćemo vas ispod razine vode nudeći Vam nezaboravno iskustvo. Nakon što Vas ukratko upoznaju s ronjenjem, naši instruktori će se sastati s Vama radi ugradnje ronilačke opreme i nakon što to bude učinjeno nastavit će s osnovnom teorijom ronjenja. Teorijski sat će trajati otprilike 20 minuta nakon čega ćete ući u vodu i vježbati 3 vrlo važne sigurnosne vježbe kako biste se bolje upoznali s opremom i osjećali se ugodnije pod vodom. Zatim ćete se početi polako spuštati pod nadzorom instruktora ronjenja. U ovoj fazi instruktor će pažljivo pratiti Vaše ponašanje pazeći da Vam je 100% udobno i da ste se osjećate sigurno.

Ronilačke grupe su male s maksimalno 6 ronilaca po instruktoru kako bi svaki sudionik dobio najbolje moguće iskustvo ronjenja bez ugrožavanja sigurnosti. Ronjenje obično traje između 20 i 30 minuta jer je disanje kod ronioca početnika u samom početku intenzivnije, pa se raspoloživi zrak koristi brže nego što je to slučaj s iskusnim roniocima. Bez obzira na to, Vaše iskustvo neće biti ništa manje uzbudljivo te Vam zbog toga i možemo vam obećati da ćete se smiješiti nakon što izađete iz vode.

Cijena po osobi: NA UPIT

Trajanje: 1-1,5 sat (utorak/srijeda/četvrtak 10:00 – 14:00) - Dostupno na upit.

  • Minimalna dob: 8 godina
  • Od lipnja do rujna.

Napomena: na samom početku instruktor će vas zamoliti da ispunite medicinski obrazac koji uključuje opća pitanja o Vašem zdravlju na koja svaki vaš odgovor treba biti „NE“. Ako ne, možda će Vam i dalje biti dopušteno roniti, ali će možda biti potreban posjet liječniku opće prakse.