Arsenal Zadar
Arsenal Zadar
Arsenal Zadar
Arsenal Zadar
Suvremeni multimedijalni prostor u povijesnom zdanju za Vaša najveća događanja
img

Za događanja s velikim brojem uzvanika nudimo spektakularan prostor bez konkurencije: Arsenal Zadar, venecijansko zdanje koji odiše poviješću i istovremeno nudi najvišu razinu moderne tehnologije. Smješten je u samom središtu zadarskog poluotoka, nekoliko koraka od svjetski poznatih Morskih orgulja i Pozdrava Suncu.

Sagrađen u 16. stoljeću i kasnije nadograđivan, venecijanski Arsenal danas je jedinstveni prostor za događanja prema konceptu „zatvorenog gradskog trga“. Mogućnosti koje se ovdje nude su praktički neograničene: veličanstveni ambijent može se urediti prema zahtjevima organizatora ovisno o vrsti događanja uz kompletnu podršku Ilirijinog tima u svim fazama pripreme i odvijanja Vašeg događanja.

Osim dekoracije ambijenta i jelovnik ćemo također prilagoditi specifičnim zahtjevima Vašeg događanja – od neformalnog bifea do svečane gala-večere. Raspored sjedenja također je moguće mijenjati, a u našoj ponudi pronaći ćete i jedinstvene tematske zabave temeljene na povijesti i tradiciji našega kraja.

img

Sve to moguće je kombinirati i s našim drugim jedinstvenim lokacijama: prijem dobrodošlice prije samog događanja možemo organizirati na terasi s pogledom na luku ispred Arsenala ili na znamenitom „Pozdravu Suncu“ na morskoj obali Zadra, dok našim event brodom Nada možete s toga mjesta veličanstveno uploviti ispred Arsenala.

Osim glavne dvorane koja može primiti do 1000 uzvanika, u Arsenalu se nalaze i dodatne konferencijske galerije, bar i restoran. Ovo je mjesto u kojemu će Vaše privatno ili poslovno događanje dobiti posebnu, gotovo čarobnu dimenziju uz posebno uređenje prostora, dekoracije i glazbu – samo nam recite svoje želje i naš profesionalni tim će ih pretvoriti u stvarnost!

 • povijesno venecijansko zdanje iz 16. stoljeća
 • moderan multimedijski centar na 1800 m2
 • mogućnost prilagodbe za različite vrste događanja: konferencije, koncerti, izložbe, sajmovi, zabave, vjenčanja
 • jelovnik

  Kontakt informacije

  Za više informacija naše osoblje stoji vam na raspolaganju

  Lokacija

  Tina Ujevića 7, Biograd na Moru

  Obratite nam se s povjerenjem

  Dostupni smo u svakom trenutku