Arsenal Zadar

Arsenal Zadar
Arsenal Zadar
Arsenal Zadar
Suvremeni multimedijalni prostor u povijesnom zdanju za Vaša najveća događanja
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Za događanja s velikim brojem uzvanika nudimo spektakularan prostor bez konkurencije: Arsenal Zadar, venecijansko zdanje koji odiše poviješću i istovremeno nudi najvišu razinu moderne tehnologije. Smješten je u samom središtu zadarskog poluotoka, nekoliko koraka od svjetski poznatih Morskih orgulja i Pozdrava Suncu.

Sagrađen u 16. stoljeću i kasnije nadograđivan, venecijanski Arsenal danas je jedinstveni prostor za događanja prema konceptu „zatvorenog gradskog trga“. Mogućnosti koje se ovdje nude su praktički neograničene: veličanstveni ambijent može se urediti prema zahtjevima organizatora ovisno o vrsti događanja uz kompletnu podršku Ilirijinog tima u svim fazama pripreme i odvijanja Vašeg događanja.

Osim dekoracije ambijenta i jelovnik ćemo također prilagoditi specifičnim zahtjevima Vašeg događanja – od neformalnog bifea do svečane gala-večere. Raspored sjedenja također je moguće mijenjati, a u našoj ponudi pronaći ćete i jedinstvene tematske zabave temeljene na povijesti i tradiciji našega kraja.

img

Sve to moguće je kombinirati i s našim drugim jedinstvenim lokacijama: prijem dobrodošlice prije samog događanja možemo organizirati na terasi s pogledom na luku ispred Arsenala ili na znamenitom „Pozdravu Suncu“ na morskoj obali Zadra, dok našim event brodom Nada možete s toga mjesta veličanstveno uploviti ispred Arsenala.

Osim glavne dvorane koja može primiti do 1000 uzvanika, u Arsenalu se nalaze i dodatne konferencijske galerije, bar i restoran. Ovo je mjesto u kojemu će Vaše privatno ili poslovno događanje dobiti posebnu, gotovo čarobnu dimenziju uz posebno uređenje prostora, dekoracije i glazbu – samo nam recite svoje želje i naš profesionalni tim će ih pretvoriti u stvarnost!

 • povijesno venecijansko zdanje iz 16. stoljeća
 • moderan multimedijski centar na 1800 m2
 • mogućnost prilagodbe za različite vrste događanja: konferencije, koncerti, izložbe, sajmovi, zabave, vjenčanja
 • jelovnik

  Kontakt informacije

  Za više informacija naše osoblje stoji vam na raspolaganju

  Obratite nam se s povjerenjem

  Dostupni smo u svakom trenutku