Destinacija

Destinacija
Biograd na Moru
Biograd na Moru

Biograd na Moru poznata je destinacija nautičara čije je odredište Kornatski arhipelag. Zahvaljujući idealnoj poziciji u srcu Jadrana, Biograd je centar poznate turističke rivijere i nautički raj Sjeverne Dalmacije. Ako postoji mjesto na jadranskoj obali koje treba posjetiti i istražiti zbog njegove ljepote, idealnog položaja za nautičare, srdačnih ljudi i blizine poznatih hrvatskih nacionalnih parkova, kao i zaštićenih područja prirode, onda je to svakako Biograd na Moru.

img

Smješten je na obali Pašmanskog kanala, 25 km južno od Zadra, s lijepim plažama, borovim šumama i sunčanim uvalama. Ono što Biograd na Moru čini izuzetnom destinacijom je njegovo prirodno okruženje: blizina Nacionalnog parka Kornati, Nacionalnog parka Krka te Parka prirode Vransko jezero – ornitološkog rezervata, bogatog sportsko-ribolovnog područja zanimljivog kanuistima i promatračima ptica.

Biograd na Moru poznata je destinacija nautičara čije je odredište Kornatski arhipelag. Regate, škole jedrenja i ronjenja i druge nautičke aktivnosti ovdje se organiziraju su kroz cijelu godinu. Marina Kornati i lučica hotela Ilirije d.d. u Biogradu na Moru imaju zajedno oko 800 vezova na moru i 70 na kopnu.

Rijetko je gdje kao na ovom dijelu jadranske obale priroda bila toliko darežljiva i kreirala jedan od najrazvedenijih arhipelaga na svijetu. Najbliži otok koji je svakodnevnom brodskom vezom spojen sa Biogradom je otok Pašman. U blizini Biograda je i mali otok Vrgada gdje se organiziraju izleti, kao i u nacionalni park Kornati koji je svojom posebnošću i neopisivom ljepotom zaslužio da bude proglašen biserom Jadrana. A otočić Galešnjak postao je iznimno popularno romantično odredište otkako ga je Google uvrstio među rijetke prirodne pojave u obliku srca!

Osim toga, vodimo Vas i u nacionalne parkove Krka i Paklenica, zatim na prekrasna Plitvička jezera te park prirode i prirodni fenomen Vransko jezero.

Dođite u ovaj prekrasan grad s toliko doživljaja nadohvat ruke!

Plaže, otoci, priroda
Plaže, otoci, priroda
Najljepše lokacije za vjenčanja i evente u regiji
img
img
img
img
img

Biograd i okolica obiluju prirodnim i povijesnim lokacijama koje mogu biti idealna kulisa za ceremoniju ili proslavu vjenčanja: ekskluzivne vile, rustikalna imanja, restorani, lokacije uz more, romantični otoci, obala jezera, povijesne utvrde.

Samo nam recite što želite i naš tim će pronaći savršenu lokaciju i pobrinuti se za sve detalje.

  • širok izbor lokacija u Biogradu, Zadru i regiji
  • atraktivne morske vizure i povijesne građevine
  • kompletna podrška našeg tima
  • Catering jelovnik

Bez obzira na to o kojoj se vrsti događanja radi i za koju se lokaciju odlučite, uvijek i svugdje pružit ćemo Vam potpunu podršku od planiranja i organizacije do cateringa, tehničke opreme i svih ostalih usluga.

4 razloga zbog kojih bi trebali posjetiti destinaciju za sva osjetila
4 razloga zbog kojih bi trebali posjetiti destinaciju za sva osjetila
img

Od čarobnih, očuvanih tragova povijesti i kulturnog nasljeđa preko pregršt aktivnosti u kojima možete uživati, pa sve do kristalnog mora, obližnjih plaža i atraktivnih lokacija na kojima možete okusiti djelić pravog hedonističkog raja izdvojili smo u nastavku glavna 4 razloga zbog kojih bi trebali posjetiti ovu fantastičnu destinaciju.

Kontakt informacije

Za više informacija naše osoblje stoji vam na raspolaganju

Obratite nam se s povjerenjem

Dostupni smo u svakom trenutku