Natrag na vrh

Tretmani ljepote

 

Oaza mira i opuštanja, Salvia Spa Medical Wellness smjestio se na vrhu hotela Ilirije. Položaj nije mogao biti boljib- dok se opuštate i uživate u vrhunskim tretmanima, pogled vam puca na plavetnilo mora Pašmanskog kanala. Salvia vam nudi veliki izbor tretmana, a naše stručno i srdačno osoblje osigurat će vam ne samo kvalitetnu uslugu, već i po potrebi konzultacije i rado dati savjet. Prepustite se stoga našim rukama i odaberite tretmane koji najviše odgovaraju vašim potrebama!


Tretmani lica

Kao prva stvar koju uočimo na osobi, lice, složit ćete se, zaslužuje najbolju moguću njegu koju mu možemo pružiti. Koristimo prirodne preparate, a tretmane započinjemo s parenjem lica, dubinskim čišćenjem te nanošenjem maske, nakon koje slijedi masaža posebnim kremama lica, vrata i dekoltea, te ovisno o vašoj želji, ruku ili glave. Svako lice ipak priča drugačiju priču i treba mu pristupiti individualno. Salvia nudi veliki izbor tretmana, ovisno o nizu faktora kao što su tipi potrebe kože i godine te vam tako nudimo tretman prirodnim biljem - propolisom i lavandom za osjetljivu kožu, DNA tretman za proširene pore, vitamin c tretman za umornu kožu, osvježavajući tretman i tretman kavijarom za mušku kožu, kao i niz kombiniranih tretmana mikrodermoabrazije, lifting i anti age efekta, antipigmentacijskih i tretmana njege područja oko očiju.


Tretmani tijela

Naše tijelo naš je hram i trebamo mu se odnositi s velikim poštovanjem. Užurbani način života ipak često nekako učini da zaboravimo na to, zato vam predlažemo da tokom odmora u Ilirija hotelima probate neke odrevitalizirajućih tretmana, a na izboru su: detoksikacijski aromatični piling tretman morskom solju, tretman vulkanskim mineralima za relaksaciju mišića, tretman crnom magmom za zdravu kosu i skalp te anticelulitni i revitalizirajući zelena kava tretman. U ponudi su još i razni tretmani za mršavljenje, od detoksifikacije, preko bodywrappinga do tretmana blatom.


Masaže

Masaže se danas više ne smatraju luksuzom, već potrebom čovjeka 21. stoljeća. Salvia wellness konceptu pristupa holistički- potpuna harmonija dolazi u kombinaciji zdravog tijela, duha i uma. Koju god vrstu masaže odabrali, naši će vam terapeuti pokazati tehnike pravilnog disanja, kao i vježbe za istezanje koje možete prakticirati doma. Birajte između nekoliko vrsta Payot i AcadaySpa masaža, klasične medicinske masaže, masaže Gestal tehnikom, refleksološke masaže i limfne drenaže.


Ostalo

Osim navedenih tretmana, ponuda našeg wellnessa uključuje: klasične i egipatske depilacije, tretmane manikure i pedikure te ležeći i turbo stojeći solarij. Na raspolaganju vam je i frizerski salon Salvia u kojemu se koriste preparati vrhunske L’Oréal Professionnel marke kao i usluge profesionalnog make-upa.

 

Rezervirajte svoj termin  na brojeve: +385 23 396 525 ili +385 23 396 555.

Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.