Nazaj na vrhu
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošljite vprašanje Rezervirajte

Hotel Kornati

Obitelj i djeca

 


 • Budite bezbrižni i opušteni, a vaša djeca spremna za zabavu!

 • Pripremite se za obiteljski odmor iz snova.Uključite se u naše zabavne i animacijske programe i nezaboravan odmor je zagarantiran!

 • Maskota Ilirko će razveseliti vašu djecu, a u suradnji s animacijskim timom ispunit će im dane zabavom i igrom.

 

 

Pravi obiteljski odmor čeka vas u Ilirija Resortu.

Roditelji mogu predahnuti jer smo za djecu pripremili niz aktivnosti. Za to će se pobrinuti naš super junak, Dalmatiner Ilirko, koji u dječjem klubu priprema raznovrsne aktivnosti za mališane od 3 do 12 godina.

 

Za one malo starije, tu je Teen Club s novootvorenim Gameroomom s popularnim igrama, te razna sportska natjecanja i radionice po ukusu tinejdžera.

 

U Ilirija resortu okruzeni ste njegovanim šetnicama i zelenim vrtovima s pogledom na more, a daleko od prometnica vaša djeca se osjećaju opušteno i slobodno.

 

Brojne aktivnosti zaokupljuju njihovu zelju za istrazivanjem i upijanjem zdravog duha prirode.

 

Posvećeni obiteljima

U Ilirija Resortu djeca su u centru pažnje. Na našoj recepciji i kod animacijskog tima možete doznati sve o dječjim aktivnostima i zabavnim sadržajima. Rado ćemo vam pomoći isplanirati svaki dan vašeg boravka kako biste mogli iskoristiti dragocjeno vrijeme i maksimalno uživati u svojem odmoru.

 

 • Programi prilagođeni za djecu:
 • Kids Club
 • Teen Club
 • Dječje igralište
 • Zabavni park
 • Oprema za bebe (na zahtjev) uključena u cijenu
 • Buffet kutak za djecu s mogućnošću pripreme svježih kašica za bebe
 • Svakodnevni dnevni i večernji programi za djecu i odrasle
 • Čuvanje djece
 • Škola plivanja za djecu (srpanj-kolovoz)
 • Škola tenisa za djecu (lipanj-kolovoz)

 

OBITELJSKI SMJEŠTAJ

Uz ponudu standardnih soba nudimo i obiteljske sobe u kojima ćete imati osiguran komfor i dodatne usluge.
 

 • JUNIOR SUITE – prostrana soba s DOUBLE ležajem i dva pomoćna ležaja,  kupaonica s tušem, za 2 odrasle osobe + 2 djece, kuhalo za vodu, ponuda čajeva/kave, mini-bar.
   
 • SUITE/SUITE EXTRA - spavaća soba s DOUBLE ležajem, vlastitom kupaonicom s ležećom kadom, odvojena vratima od dnevnog boravka s 2 pomoćna ležaja, odvojeni WC, za 2 odrasle osobe + 2 djece, kuhalo za vodu, ponuda čajeva/kave, mini-bar.
   
 • *FAMILY BONUS: ove vrste soba su dodatno opremljene kuhalom za vodu, ponudom čajeva/kave, dodatnim televizorom, ogrtačima, papučama, paketom hotelske kozmetike te extra ponudom mini-bara. Oprema za bebe (na zahtjev) uključena u cijenu (dječji krevetić, posteljina, dječja sjedalica, pribor za jelo, kahlica). Boca vode, svježe voće i kolačići za dobrodošlicu.

 

ANIMACIJSKI PROGRAM ZA DJECU I ODRASLE

Tokom ljetnih mjeseci Ilirija Resort  svakodnevno organizira niz zabavnih programa za najmlađe. Naši su zaposlenici profesionalci educirani za dječju animaciju, a to za vas znači da se možete potpuno opustiti i uživati u zasluženom godišnjem odmoru dok se djeca zabavljaju! Animacijski program dostupan je na recepciji ili on-line od lipnja do rujna.

 

KIDS CLUB LAVENDER

Dječji klub formiran je u obliku edukativno - zabavne igraonice gdje djeca provode kvalitetno vrijeme u sigurnom okruženju birajući igre i aktivnosti uz razne interaktivne i zabavne sadržaje koji okupiraju njihovu pozornost te potiču maštovitost. Nalazi se neposredno uz Lavender bar gdje roditelji mogu uživati u omiljenom piću dok se djeca igraju ili prepustiti dijete odgojiteljima.  U Kids Clubu vaša su djeca u sigurnim rukama stručnog osoblja, školovanih odgajatelja ili animatora, koji se u potpunosti posvecuju organizaciji edukativnih i zabavnih aktivnosti unutar djecjeg kluba. Za djecu 3-12 godina. Dječji klub otvoren je svaki dan od 08 – 20h. Radno vrijeme odgojitelja varira ovisno o sezoni, preporučamo da provjerite raspored na recepciji svog hotela. 

 

DJEČJE IGRALIŠTE

Dječje igralište nalazi se na travnjaku, u hladu borove šume uz Lavender bar. Sigurnost djece apsolutni je prioritet. Sva oprema certificirana je po EU normama, što je važan faktor u zaštiti djece i sprječavanju ozljeda. Antistres podloga na travnjaku predstavlja dodatnu sigurnost za vašu djecu, a prirodno drvo na igračkama, ljuljačkama i penjalicama, glatko i zaobljeno, nije tretirano štetnim tvarima te omogućava dječjim rukama istinski dodir s prirodom i uči ih ekologiji i očuvanju naše zemlje u svoj  njenoj iskonskoj ljepoti. Za djecu od 3 – 12 god. uz roditeljski nadzor.

 

TEEN CLUB

Zabava za teenagere zagarantirana je u našem gamerskom klubu. PlayStation 5 s izborom najboljih igara oduševit će njihovu radoznalu narav.

 

 VEČERNJI PROGRAMI:

- ANIMACIJSKI VEČERNJI PROGRAMI: mini disco, dječji cabaret, talent show, music quiz, mini Bingo, mini carneval, različite tematske zabavne večeri (božićni party, uskršnji party, Halloween party, novogodišnji party)

- VANJSKI VEČERNJI PROGRAMI: mađioničar, klaun show, dječje predstave, DJ večer, glazba uživo

- VEČER CRTANOG FILMA: svakodnevno nakon večernjeg animacijskog ili vanjskog večernjeg programa

 

ŠKOLA PLIVANJA ZA DJECU (srpanj-kolovoz)

Ako vaše dijete još ne zna plivati, iskoristite odmor u Ilirija hotelima da se to promjeni. Znati plivati nije samo važno umijeće, već donosi i pregršt zabave, istovremeno utječući na zdravlje i razvoj djeteta. Pod stručnim vodstvom voditeljice škole plivanja profesorice Branke Dominis, upišite svog mališana u školu plivanja „Dupin“ i svjedočite tome kako će u kratko vrijeme proplivati kao ribica!

 

 

Ilirija travel

Vse pravice pridržane.