Natrag na vrh
suitcase
person

Ražnjevića Dvori A.D. 1307

Gastro i Eventi

Agroturizam nudi autentičan gastro doživljaj unutar svojih konoba, restorana i samog dvora, zvanog “Avlija Ražnjevića”, prostora uz bazen  te brojnih terasa uz vinograd ili maslinik, pogodnih za održavanje banketa i gala večera.

  

-          Konoba „Dmitar, Dane i Duje“,  smještena  u turskoj oružarnici iz 16. stoljeća, ukupnog kapaciteta 20 mjesta u unutrašnjem dijelu i 16 mjesta u vanjskom dijelu, mjesto je gdje se uz autentiučan gastro doživljaj istovremeno može doživjeti bogata i burna povijest ovog područja.

 

-          Vatrenica „Ivan i Milica“,  u kojoj se nalazi izvorno ognjište uz kojeg su rođeni živući članovi obitelji Ražnjević,  nije samo mjesto pripravljanja hrane već i mjesto na kojem se nekad odvijao obiteljski život, mjesto na kojem se čuvala i prenosila tradicija jedne obitelji i nekadašnjeg načina života. Kapaciteta do 14 sjedećih mjesta namijenjena za pripremanje, posluživanje i konzumiranje hrane i pića.

 

-          Restoran „Sveti Kuzme i Damjan“, nosi naziv po svecima, zaštitnicima Polače, s 50 restoranskih odnosno 70 kongresnih mjesta, uređen na tradicijski način u kamenu i drvu, predviđen za različite namjene od MICE događaja i evenata, kulturnih priredbi i događaja, radionica i seminara, igranica itd.

 

-          Višenamjenska prostorija „Krčevine“, kapaciteta 20 restoranskih odnosno 30 kongresnih mjesta, jedan je od atraktivnih prostora za usluživanje hrane koji se nalaze unutar difuznog hotela Ražnjevića dvori..

 

-          Avlija Ražnjevića  vanjski je prostor difuznog hotela, okruženo zidinama i smještajnom zgradom, predstavlja nekadašnje gospodarsko dvorište, od davnina zvano turcizmom „Avlija Ražnjevića“ te je u narodu bio sinonim za nešto veliko i prostrano, iznad svakodnevnog i uobičajenog, te je kao takvo pogodno je za organizaciju različitih prigodnih događaja koji će vas odvesti u svijet naših predaka i otkriti vam čari dalmatinske kuhinje i vina.

 

Vidi manje
  +385 23 383 556   Pošaljite upit   ILIRIJA.HOTELS

Molimo ispunite anketu

Ivan i Cvita - Jerina

  

Apartman površine 70m2, smješten na katu kuće, sastoji se od prostranog dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, kupaonice s tuš-kabinom, dvije odvojene spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom i mini-terasom te druga s dva odvojena kreveta. Prostor je klimatiziran, a ima i opciju centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Božica i Zorka

Apartman površine 35m2, smješten u krilu prizemlja kuće, sastoji se od dnevnog boravka s kaminom i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran s opcijom centralnog grijanja za zimske mjesece. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet, telefon.

Dmitar i Ika-Lucija

Apartman površine 35m2, smješten u prizemlju kuće, sastoji se od dnevnog boravka i potpuno opremljene kuhinje, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom i kupaonice s tuš-kabinom. Prostor je klimatiziran te za zimske mjesece ima i opciju centralnog grijanja. Kao dodatne pogodnosti nudi SAT/TV+radio, Wi-Fi internet i telefon

Grgo i Maša-Matija (Guberinka)

Apartman površine 43 m2, smješten na imanju kao samostalni objekt, sastoji se od potpuno opremljene kuhinje, dvije spavaće sobe: jedna s bračnim krevetom, te jedna s dva odvojena kreveta, kupaonica s tuš kadom, klimatiziran, SAT/TV+ radio, Wi-Fi internet, terasa s nadstrešnicom.

 
Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.