BFF FESTIVAL Family & Friends

BFF FESTIVAL Family & Friends
BFF FESTIVAL Family & Friends
BFF FESTIVAL Family & Friends

Biograd Family & Friends Festival

Koji god smještaj odabrali, pružit će vam osjećaj udobnosti i nećete pogriješiti, a ako ste zaljubljenik u sportske aktivnosti na otvorenom možete odahnuti jer nam stiže Biograd Family & Friends Festival koji će se održati po drugi put od 22. do 24. lipnja 2024. Prošlogodišnje prvo izdanje obogaćuje se prirodnim elementima zemlje, vode, zraka i ključnog elementa vatre u vidu natjecatelja.

Ako ste željni uzbuđenja, zabave i opuštanja, BFF Festival je idealna prilika za vas. Povedite svoju obitelj ili prijatelje i uživajte u svom omiljenom sportu, dobroj glazbi i ukusnoj hrani. Svi sudionici će imati priliku ovladati nekim novim vještinama i aktivnostima na raznim besplatnim radionicama, a najmlađima je pripremljen zabavan i uzbudljiv program.

Prvi dan festivala započinje raznovrsnim sportovima na zemlji kao što su tradicionalne dalmatisnke igre i fitness izazovi. Tada se održava i trail utrka koja započinje ispred hotela Ilirije, a pri povratku trkači prolaze kroz Kamp Park Soline i vraćaju se ispred Ilirijinog hotela. Sva ostala natjecanja i radionice održat će se na plaži pokraj bazena Ilirija. Drugi dan, u elementu vode, održati će se natjecanja u plivanju, SUP radionice, aquatlon i kajak utrke u moru. Novitet je u zadnjem danu festivala, a riječ je o ´zračnom danu´ predviđenom za opuštanje uma i tijela. Tada ćete moći iskusiti blagodati meditacije i joge, i to uz degustaciju zdravih napitaka.

Uz kupljenu kotizaciju natjecatelji će dobiti startni paket s poklonima, BFF majicu, festivalsku medalju te obrok nakon natjecanja. Pobjedničke medalje i vrijedni pokloni rezervirani su za one najbrže.

Cijena kotizacije BFF fitness izazova za dva natjecatelja je 26 eura. Trail od 5 km iznosi 15 eura, a cijena traila od 9 km je 20 eura. Cijena kotizacije za natjecanje u plivanju i aquatlonu je 14 eura. BFF Kajak za dvije osobe košta 26 eura. Kotizacija za sudjelovanje na svim mindfulness radionicama (za cijeli dan) iznosi 15 eura po osobi. Ostale radionice (tradicionalne dalmatinske igre, radionice SUP-a,...) su besplatne.

Ilirija Resort i Camping Park Soline daruju vam 1 kotizaciju (za sve članove smještaja) po izboru besplatno!

Prijavite se na recepciji svog objekta i doživite sport i zabavu u ovom prekrasnom jadranskom ambijentu.

No image provided

HOTEL ILIRIJA


Ponuda vrijedi od 24.05.2024. do 25.06.2024.

No image provided

HOTEL ADRIATIC


Ponuda vrijedi od 24.05.2024. do 25.06.2024.

No image provided

HOTEL KORNATI

Elegancija na samoj šetnici uz more.

Ponuda vrijedi od 24.05.2024. do 25.06.2024.

No image provided

Mobilne kućice & Glamping

Ponuda vrijedi od 03.06.2024. do 25.06.2024.