Natrag na vrh

Ilirija d.d. ugostila ekipu belgijske televizije VRTEEN

Najpopularniji belgijski reality show "Beste Vrienden" odnosno "Najbolji prijatelji" sniman na području cijele Sjeverne Dalmacije i u objektima Ilirije-Biograd.
Emisija ide niz godina, a prati dva para prijatelja poznatih, uglednih ili slavnih osoba iz Belgije, koji odlaze na putovanje u određenu zemlju, gdje borave i na zabavan način svakodnevno sudjeluju u natjecateljskim aktivnostima različitog karaktera nakon čega se proglašava pobjednik.
Za ovu emisiju to su Sabine Appelmans, bivša vrhunska tenisačica a sada i sportska novinarka na nacionalnoj televiziji, i Kim Gevaert, bivša atletičarka osvajačica srebrne medalje u utrci na 200 metara na Olimpijadi u Pekingu.
Drugi par su Olga Leyers, tv voditeljica i glumica i njena sestra Billie Leyers, pjevačica i kantautorica, inače kćeri jednog od najvećih tamošnjih pjevača.
Voditelj emisije Bruno Wyndaele postavlja im različite zadaće koje valja riješiti a potom ocjenjuje učinjeno. Kroz te zadaće predstavlja se područje na kojem borave, njegove prirodne ljepote i atrakcije, povijest i kultura.

 

više na >>zadarski.hr

 

05.10.2015.


 

Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.