Natrag na vrh

Gastro Biograd


Provjerite zašto ovog lipnja svi kulinarski putevi vode u samo srce Jadrana!

 

Gastro Biograd, manifestacija koja objedinjuje sve nacionalne gastronomske zastave, ove godine će se održati u periodu od 22. do 24. lipnja na lokaciji biogradske šetnice i bazena hotelskog kompleksa Ilirija, sve pod organizatorskom palicom Turističke zajednice grada Biograda na Moru, Grada Biograda na Moru i hotelske kuće Ilirija d.d.  
 

 

Sve one koji odluče ovaj produženi vikend provesti u Biogradu i njegovoj okolici očekuje savršen spoj uživanja u hrani, domaćim autohtonim proizvodima i dobroj koncertnoj zabavi, uz nezaobilazne benefite mora i sunca.
 

 • Manifestacija će započeti svečanim otvorenjem u petak, 22. lipnja nakon kojeg posjetitelje na bazenu hotela Ilirija čeka gastro dvoboj vrhunskih hrvatskih master chefova, Branka Ognjenovića i Davida Skoke koji će ukrstiti kuhače i na licu mjesta  pripremati specijalitete kontinentalne i mediteranske Hrvatske. 
   
 • Gastronomske regije i zone Hrvatske prezentirat će brojni kulinarski timovi okupljeni na punktovima gdje će svi posjetitelji imati priliku vidjeti i saznati kako se pripremaju tradicionalna jela poput gregade, žgvaceta, viške pogače, kroštula, čobanca i brojnih drugih nacionalnih specijaliteta. 
   
 • Kraj večeri obilježit će koncert lokalnog miljenika publike, neponovljivog Mladena Grdovića. 
 • U subotu 23. lipnja Gastro Biograd se okreće prezentaciji lokalnih vinara i sirara kao najvažnijih protagonista uzleta domaće i regionalne gastro scene. 
   
 • Zabavni program upotpunit će brojni artisti koji izvode akrobacije na svili, šipki i obruču uz posebne svjetlosne efekte i vatru. 
   
 • Kao predstavnik kontinentalne Hrvatske, jaskanski kantautor Ivan Zak pobrinut će se za rasplesanu i raspjevanu publiku na bazenu hotelskog kompleksa Ilirije. 
   
 • Sva tri dana od 22. do 24. lipnja na lokaciji gradske šetnice svi posjetitelji imat će priliku razgledati OPG sajam na kojem će razni izlagači iz cijele Hrvatske predstavljati autohtone hrvatske proizvode.
   
 • Novost koja se uvodi od ove godine je gastro putovnica, ulaznica putem koje svi zainteresirani posjetitelji mogu osigurati konzumaciju i degustaciju bogate ponude Gastro Biograda. 
   
 • Gastro putovnice će biti dostupne u pretprodaji preko svih prodajnih i distribucijskih kanala Ilirije d.d., kao i na same dane manifestacije na lokaciji u Biogradu na Moru. 

 

Posjetite Gastro Biograd i uživajte u gastronomskoj simbiozi kontinentalne i priobalne turističke ponude. 

 


Newsletter prijava
Pratite nas

Sva prava pridržana.