Natrag na vrh

Berba maslina i grožđa na ekološkom gospodarstvu

Radite kao što su naši preci

Nakon doručka i kave vodimo vas u poljoprivrednu zadrugu ''Olive & Wine'' u malom mjestu zvanom Tinj nedaleko od Biograda, najvećeg ekološkog maslinika na ovim prostorima čiji kompleks uključuje mlin za masline, vinograde, vinariju, smokve i sušaru za smokve. Ponudit će vam se pršut, sir, smokve, maslinovo ulje i vino, nakon čega će vas stručni berači maslina/grožđa uputiti i dati odgovarajući alat. Berba ovog, po mediteranskim standardima "svetog" usjeva trebala bi trajati oko dva sata.

 

 

Nakon berbe slijedi obilazak mlina i vinarije, a potom ručak na vidikovcu imanja s kojeg se pruža prekrasan panoramski pogled na cijeli nasad. Ručak će uključivati ​​meso ili ribu s roštilja uz prilog, salatu i neograničeno vino. Svi sudionici berbe za svoj trud dobit će prigodan dar.

Cijena po osobi: 300 kn / 40 EUR

 

Popust za djecu 0 – 6 godina: 100%

 

 

Popust za djecu 7 – 12 godina: 50%

 

 

Trajanje: 09:00 – 16:00

Dostupno na upit

 

Grupni obilazak (min. 20 osoba) od rujna do listopada (grožđe) / listopada do studenog (masline) Cijena uključuje: prijevoz, piće dobrodošlice, degustaciju maslina i vina, ručak, vino , poklon (2,5 dl ekstra djevičanskog maslinovog ulja).


Sva prava pridržana.