Natrag na vrh
  +385 23 383 556   +385 23 383 556   Pošaljite upit Rezervirajte

Hoteli i Vile

Jedinstveni spoj autohtone tradicije i decentnog luksuza, pomiješan s bogatom raznovrsnom ponudom pomno odabranih sadržaja i aktivnosti te vrhunskom gastronomskom ponudom razmazit će sva Vaša osjetila.

Smješteni na samoj obali mora, na korak do plaže i zabavno-rekreativnog centra, hoteli i vile Ilirije nude jedinstveni doživljaj Dalmacije te Mediterana.

Na jednom mjestu pronađite idealne uvjete za obiteljski odmor i aktivni odmor uz atraktivne sportove, izlete i izazove, opuštajući odmor uz duge šetnje, nautičare, ali i za poslovne seminare, bankete i team building za tvrtke.

Tu smo za vas!

Hotel Ilirija

Hotel Kornati

Hotel Adriatic

Hotel Villa Donat

Elegantna, romantičnog i ugodnog interijera povijesne vile, hotel Villa Donat nalazi se u srcu živopisnog mjesta Sv. Filip i Jakov, poznatog po starim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića. Svega tri kilometra od Biograda na Moru, ovdje ćete dobiti baš sve potrebno za idealan obiteljski odmor – mnogo zabave, brojne sportske aktivnosti i morske atrakcije, odličnu dalmatinsku kuhinju i zalazak sunca kojeg ćete još dugo pamtiti.

Ražnjevića Dvori A.D. 1307

 GPS : 44°1' 35.652''N  15°30'29.365''E   Difuzni hotel Ražnjevića dvori ...

Villa Primorje

  Luksuz privatnosti. Najbolje od Dalmacije. Nezaboravni trenuci.   Vila ...

Sva prava pridržana.