Natrag na vrh

Eno i gastro

Restorani i barovi

 

Mediteranska prehrana jedna je od najzdravijih na svijetu, a isto vrijedi i za dalmatinsku kuhinju. Ilirija hoteli ponosno svojim stranim gostima žele približiti čaroliju okusa dalmatinske hrane, ili kako je tu nazivamo, spize, te svakodnevno za vas spremamo veliki broj jela, pritom vodeći računa o kvaliteti i raznovrsnosti namirnica kao i navikama i željama gostiju. Za vas smo pripremili svakodnevno  bogat doručak koji će vam dati energije za aktivan dan,  a kroz ručak i večeru otkrijte raznovrsnu gastro ponudu hrvatskih tradicionalnih jela u restoranima: 

Restoran A'la carte "Lavanda"
Tel: +385 23 290 700

Moto restorana Lavanda je taj da se u njemu sprema hrana za istinske gurmane- uživajte u vrhunskim vinima i okusima dalmatinske kuhinje dok sjedite na terasi hotela Adriatic pritom gledajući prekrasno Jadransko more.


Restoran Marina Kornati
Tel: +385 23 384 505

Poznati restoran mjesto je spravljanja vrhunskih delicija- tradicionalna jela karakteristična za ovo podneblje u kombinaciji s modernim trendovima dalmatinsku kuhinju prezentiraju u novom ruhu. Opustite se u izvornom dalmatinskom ugođaju slušajući dalmatinske klape i uživajte u svakodnevno svježoj ribi i bogatoj vinoteci.


Aperitiv bar & Lavender Bar

Bogatu ponudu hladnih i toplih napitaka pronađite u Aperitiv baru (Hotel Ilirija) te Lavander lounge baru i Pool baru (Hotel Adriatic). Atraktivni mediteranski ambijenti, blizina mora, ugodne terase i vrhunska usluga i ponuda ove su barove učinili nezaobilaznim lokacijama za opuštanje i druženje ili ples.

Newsletter
Pratite nas

Sva prava pridržana.