Natrag na vrh

Dine Around

 

Gostima Ilirija Resorta dajemo mogućnost zamjene pansionske večere u hotelskom restoranu s popustom na večeru u jednom od ponuđenih à la carte restorana* ili odabir jedne od unikatnih ritualnih večera u povijesnom ambijentu Ražnjevića dvora (zahtijeva minimalni broj osoba – 8). Gosti mogu uživati u jelima prema vlastitom odabiru uz do 20% popusta (pića nisu uključena, osim u ritualnoj večeri u Ražnjevića Dvorima).

 

*Restoran Marina Kornati

Nalazi se u sklopu najveće marine na sjevernom dijelu Jadrana i jamči poseban gastronomski užitak nudeći velik izbor ribljih i mesnih specijaliteta. Ponuda se može iskoristiti sve dane u tjednu, osim vikenda (petak – nedjelja). Popust od 20% na naznačene cijene menija, pića ne podliježu popustu.

 

*Restoran Park Soline

Nalazi se u sklopu Kamp Parka Soline, direktno uz plažu. Gosti mogu uživati u tradicionalnoj ribljoj i mesnoj dalmatinskoj kuhinji, a nudimo i razne vrste pizza iz krušne peći. Ponuda se može iskoristiti sve dane u tjednu, osim vikenda (petak – nedjelja). Popust od 15% na naznačene cijene menija, pića ne podliježu popustu.

 

*Ritualne večere u Ražnjevića Dvorima A.D. 1307

Uživajte u povijesnom ambijentu konobe iz 16.st., doživite jedinstveni tradicionalni postupak pripreme hrane i kušajte vina koja su stoljećima na ovom području i idealno se stapaju s namirnicama ovog kraja. Za odabir menua i ponudu molimo kontaktirajte na info@ilirija-travel.com s naznakom „Dine Around“. Popust od 20% na redovne cijene menija, pića su uključena u cijenu menua, osim ako nije drugačije naznačeno.

 

 

Za uslugu Dine Around trebate obavijestiti recepciju svog hotela dan prije korištenja navedene usluge kako bi vam rezervirali stol u željenom restoranu ili dogovorili menu.

 

 

Sva prava pridržana.