Društveno odgovorno poslovanje – formula za uspješnost
Društveno odgovorno poslovanje – formula za uspješnost

Društveno odgovorno poslovanje – formula za uspješnost

Intervju - Goran Ražnjević, predsjednik Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održiv razvoj i predsjednik Uprave Ilirije d.d. u Biogradu na Moru.

Iz tiska je upravo izišao novi broj stručne revije Ugostiteljstvo, ovoga puta i na engleskom jeziku, a posvećen je svim aspektima odgovornog poslovanja. Sugovornik u novom broju dvojezičnog časopisa je Goran Ražnjević, predsjednik Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održiv razvoj i predsjednik Uprave Ilirije d.d. u Biogradu na Moru, ujedno i jedine tvrtke u hrvatskom turizmu nagrađene priznanjem za društveno odgovorno poslovanje.

Tvrtke koje su u svoje poslovanje implementirale načela društveno odgovornog poslovanja (DOP) i koje zaista "žive" svoju društvenu odgovornost i održivost ponajbolje dokazuju da i u društvu koje je suočeno i s krizom morala postoje uspješni sustavi. Štoviše, njima kriza može poslužiti kao katalizator mnogih procesa unutar same organizacije, poručuje prvi čovjek ove društveno odgovorne biogradske tvrtke.

Cijeli intervju možete pročitati na: Društveno odgovorno poslovanje – formula za uspješnost formula za uspješnost