Biograd Boat Show

Zadovoljstvo nam je najaviti 25. Biograd Boat Show 2023., najveći jesenski nautički sajam u regiji, sajam s najvećom stopom rasta, koji će se održati 25.10. - 29.10.2023.

Biograd Boat Show tradicionalno se održava u marini Kornati u Biogradu, jednoj od tri najveće marine na Jadranu u kojoj se tijekom godine održi preko 50 regata i manifestacija pri čemu marinu Kornati posjeti zavidni broj od 50.000 nautičara, što je čini jedinstvenom na Jadranu.

Sajam je prepoznat po posebnoj, gostoljubivoj atmosferi primorskog grada sa šarmom, Biograda. Obogaćena je kvalitetnom infrastrukturom organizatora, Ilirije d.d., koja uključuje marinu Kornati, hotele Ilirija sa svojim restoranima i pratećim sadržajima.

Pokretni pontonski most povezuje centralnu marinu Kornati sa marinom Kornati zapad, nudeći jedinstven i atraktivan izlagački doživljaj.

Formula za uspjeh

  • Dobar odabir termina
  • Odlična opremljenost Ilirije d.d. popratnim sadržajima
  • Gostoljubiv, slikovit, kraljevski grad Biograd
  • Najbolje cijene za izlagače i za posjetitelje


Boat Show doživljaj

Svakog dana sajma zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunske ugostiteljske i zabavne sadržaje. Nastavljaju se u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati. Mi to nazivamo "Boat Show doživljaj", a rezultirao je snažnom reputacijom susreta poslovnih ljudi, kao i brojnih posjetitelja koji manifestaciju doživljavaju kao odmor.

Kao vlasnik navedenih objekata, Ilirija d.d. je u mogućnosti stvoriti vrhunski Boat Show doživljaj, pritom nudeći izlagačima i posjetiteljima najpovoljnije cijene svih usluga, za nerazmjerno veću vrijednost.


24. BIOGRAD BOAT SHOW 2022.


23. BIOGRAD BOAT SHOW 2021.
22. BIOGRAD BOAT SHOW 2020.

21. BIOGRAD BOAT SHOW 2019.

www.marinakornati.com ili www.bbs.com.hr
Kontakt: +385 23 386 147, Fax: +385 23 384 500.