Ilirija d.d. ugostila ekipu belgijske televizije VRTEEN
Ilirija d.d. ugostila ekipu belgijske televizije VRTEEN

Ilirija d.d. ugostila ekipu belgijske televizije VRTEEN

Najpopularniji belgijski reality show "Beste Vrienden" odnosno "Najbolji prijatelji" sniman na području cijele Sjeverne Dalmacije i u objektima Ilirije-Biograd.
Emisija ide niz godina, a prati dva para prijatelja poznatih, uglednih ili slavnih osoba iz Belgije, koji odlaze na putovanje u određenu zemlju, gdje borave i na zabavan način svakodnevno sudjeluju u natjecateljskim aktivnostima različitog karaktera nakon čega se proglašava pobjednik.
Za ovu emisiju to su Sabine Appelmans, bivša vrhunska tenisačica a sada i sportska novinarka na nacionalnoj televiziji, i Kim Gevaert, bivša atletičarka osvajačica srebrne medalje u utrci na 200 metara na Olimpijadi u Pekingu.
Drugi par su Olga Leyers, tv voditeljica i glumica i njena sestra Billie Leyers, pjevačica i kantautorica, inače kćeri jednog od najvećih tamošnjih pjevača.
Voditelj emisije Bruno Wyndaele postavlja im različite zadaće koje valja riješiti a potom ocjenjuje učinjeno. Kroz te zadaće predstavlja se područje na kojem borave, njegove prirodne ljepote i atrakcije, povijest i kultura.

05.10.2015.